Evijärvellä viisi mestaripyöräilijää 

Järviseudun Sanomien Viikon 44 lyhyissä uutisissa kerrotaan muun muassa Evijärven mestaripyöräilijöistä.
Järviseudun Sanomien Viikon 44 lyhyissä uutisissa kerrotaan muun muassa Evijärven mestaripyöräilijöistä. Kuva on luotu tekoälyn avulla.
Järviseudun Sanomien Viikon 44 lyhyissä uutisissa kerrotaan muun muassa Evijärven mestaripyöräilijöistä.
Järviseudun Sanomien Viikon 44 lyhyissä uutisissa kerrotaan muun muassa Evijärven mestaripyöräilijöistä. Kuva on luotu tekoälyn avulla.

EVIJÄRVEN mestaripyöräilijät 2023 ovat Jukka Pykäri, 3 680, Marianne Puotinen, 2 000, Pekka Ranta-aho, 1 540, Marita Blankenstein, 1 200 ja Erkki Kivijärvi, 1 117 kilometriä.  

JPK:lle viides voitto 

JPK kohtasi sunnuntaina Kruunupyyssä IKK2:n ja toi sarjapisteet Järviseudulle pelin päätyttyä lukemin 13–4. Peli oli puolivälissä tasan, sitten JPK pääsi niskan päälle. Jere Erkkilän saldo oli kolme maalia, Aatu Saikkosen, Gleb Riabininin ja Ilya Barinovin kaksi ja kerran onnistuivat Juuso Mäntyniemi, Lauri Männistö, Juho Männistö ja Sampo Peura. JPK nousi lohkon kärkeen. Seuraavaksi JPK Akatemia kohtaa Virkiä II:n vierasottelussa lauantaina ja sunnuntaina 12. marraskuuta se kohtaa kotiottelussa KieHan, Edustus matkaa JyKin vieraaksi.

Mainos

PELASTUSLAITOS sai perjantaina aamulla hälytyksen keskisuuresta rakennuspalosta Rantatalontiellä Vimpelissä. Maatilan erillisessä lämpökeskusrakennuksessa oli tulipalo. Se saatiin sammutettua, eikä henkilövahinkoja tullut. 

ETELÄ-POHJANMAAN Osuuskauppa on ostanut Lehtimäen ja Töysän kauppakiinteistöt omikseen ja aloittaa Lehtimäelle uuden S-marketin suunnittelun. Uuden kaupan odotetaan avautuvan vuoden sisällä. Vanha myymälä puretaan uuden valmistuttua.  

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.