Laajentuneen Pub Völjyn avajaiset viikon luetuin juttu

Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.
Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.
Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.
Miia Katajamäki valmisteli Pub Völjyn avajaisia. Kuva: Anne Savela.

Viikolla 14 Järviseudun Sanomien nettisivulla eniten kiinnosti Vimpelissä toimivan, tilojaan laajentaneen Pub Völjyn tarina. Kärkiviisikkoon nousivat myös vaalikuulumiset, Alajärven seurakunnan Majataloilta sekä tunnelmat lauantain kokkokierrokselta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA