Uusien oppilaiden hakuaika konservatoriolle alkaa pian – Evijärvellä toimintaan pääsee tutustumaan 15. toukokuuta

UUSIEN oppilaiden hakuaika Keski-Pohjanmaan Konservatorion musiikin ja tanssin opetukseen, muskareihin ja kuoroihin on 29.4.–19.5.
UUSIEN oppilaiden hakuaika Keski-Pohjanmaan Konservatorion musiikin ja tanssin opetukseen, muskareihin ja kuoroihin on 29.4.–19.5.
UUSIEN oppilaiden hakuaika Keski-Pohjanmaan Konservatorion musiikin ja tanssin opetukseen, muskareihin ja kuoroihin on 29.4.–19.5.
UUSIEN oppilaiden hakuaika Keski-Pohjanmaan Konservatorion musiikin ja tanssin opetukseen, muskareihin ja kuoroihin on 29.4.–19.5.

UUSIEN oppilaiden hakuaika Keski-Pohjanmaan Konservatorion musiikin ja tanssin opetukseen, muskareihin ja kuoroihin on 29.4.–19.5. Musiikissa opetusta on tarjolla Keski-Pohjanmaan maakunnan toimipisteissä, Evijärvellä ja Kokkolassa. Tanssin opetus järjestetään Kokkolassa. Oppilaaksi voi hakeutua konservatorion toiminta-alueelta asuinpaikasta riippumatta ja käydä soitto-, laulu- ja tanssitunneilla yli kuntarajojen. Opetus alkaa elokuussa 2024.

Hakijaksi ilmoittaudutaan www.kpkonsa.fi -etusivulta löytyvän Eepos-linkin kautta. Instrumenttiopetukseen hakijaksi ilmoittautuneille järjestetään soitinsoveltuvuustestit 27.–28.5. Tarkemmat tiedot ja soitinsoveltuvuustestien aikataulut selviävät ilmoittautumisen yhteydessä.

Konservatorion musiikin oppilaana lapsi ja nuori saa yksilöllistä ja ammattitaitoista opetusta, oppii musiikin hahmotustaitoja ja pääsee musisoimaan yhdessä toisten kanssa. Opetuksessa otetaan huomioon oppilaan kiinnostuksen kohteet ja kannustetaan kehittämään taitoja monipuolisesti: soittaen, laulaen, kuunnellen ja itse säveltäen. Opetus on yksilöllisesti etenevää ja antaa taitoja harrastuksen jatkamiseen jopa ammattiin saakka!

Mainos

Tanssin opetus on ryhmäopetusta Kokkolassa. Vapaita paikkoja on tanssin varhaisiän (satutanssi 4-v., satubaletti 5-v., esibaletti 6-7 -v.), baletin valmentavien opintojen (alkeisbaletti 8-10 -v.) sekä harrastebaletin (nuorisobaletin 11-v. alkaen, aikuisbaletin) ryhmissä. 

Konservatorion toimintaan, soittimiin ja opettajiin pääsee tutustumaan kevätkonserttien yhteydessä. Evijärvellä tilaisuus järjestetään maanantaina 13. toukokuuta kello 18.30. Soittimia pääsee kokeilemaan myös lauantaina 4. toukokuuta Keski-Pohjanmaan Konservatoriolla kello 11–14, jolloin järjestetään avoimien ovien tapahtuma Soitinpolku koko perheelle.

Lisää musiikkijuttuja täällä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/05/09/lapsen-soittoharrastus-on-evijarvella-koko-perheen-juttu
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2019/05/31/inhimillisen-vuorovaikutuksen-valineena-musiikki-on-lyomaton
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/01/12/vahingossa-harvinaisen-laulutekniikan-taitajaksi-kurkkulaulu-tuo-yhteyden-muinaisuuteen
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.