Sääksjärven ympäri juostaan jälleen 

Juoksijat ja pyöräilijät lähtivät matkaan Sääksjärven Nuorisoseuran edestä.
Vuonna 2023 juoksijat ja pyöräilijät lähtivät matkaan koleassa säässä Sääksjärven Nuorisoseuran edestä. Kuva arkistosta.
Juoksijat ja pyöräilijät lähtivät matkaan Sääksjärven Nuorisoseuran edestä.
Vuonna 2023 juoksijat ja pyöräilijät lähtivät matkaan koleassa säässä Sääksjärven Nuorisoseuran edestä. Kuva arkistosta.

JÄRVEÄ lähdetään kiertämään jalan ja pyöräillen Sääksjärven NS-talon kohdalta sunnuntaina 28. huhtikuuta kello 13 (ajalliset kävelijät kello 12). Koko perheelle tarkoitettuun tapahtumaan voi osallistua juosten, kävellen tai pyöräillen. Kilpasarjoja 11,5 kilometrin matkalla on luvassa miesten ja naisten yleisissä sarjoissa, miesten ja naisten 40- ja 50-vuotiaiden sarjoissa, 60-, 65- ja 70-vuotiaissa miehissä, sekä 16-vuotiaissa tytöissä ja pojissa. Kilpasarjojen kuusi parasta palkitaan pokaalein. Kuntosarjat järjestetään miehille ja naisille. Lisäksi pyöräilijöille ja kävelijöille on omat miesten ja naisten sarjat. Kaikille järven kiertäneille osallistumismitali muistoksi ja lisäksi kaikki tapahtumaan osallistuneet ottavat osaa arvontoihin!  

6–15-vuotiaat tytöt ja pojat pääsevät mittaamaan kevätkuntoaan kilometrin pituisessa Kevätkirmaisussa. Kirmaisijat lähtevät matkaan reitille kello 13.05. Ympärijuoksun ilmoittautumisia otetaan vastaan ennakkoon osoitteessa vimpeli.ekunta.fi ja paikan päällä Sääksjärven NS-talolla kello 12.30 saakka. Lisätietoa tapahtumasta löytyy Vimpelin kunnan nettisivuilta. Järjestelyistä vastaa Vimpelin vapaa-aikatoimi.  

Ari Takala 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.