Yleisömenestys Evijärven kirkossa

PosiDivas-kuoro esiintyi Evijärven kirkossa.
PosiDivas-kuoro esiintyi Evijärven kirkossa. Takana Satu Lumiaho, Pirkko Salo, Salla Laukkonen (takana vas.), Katja Rasinvirta, Mari Alatalo, Tuija Risikko, Hanna-Maija Anttikoski ja edessä keskellä Mirva Uusitalo. Kuva: Hilja Elgbacka.
PosiDivas-kuoro esiintyi Evijärven kirkossa.
PosiDivas-kuoro esiintyi Evijärven kirkossa. Takana Satu Lumiaho, Pirkko Salo, Salla Laukkonen (takana vas.), Katja Rasinvirta, Mari Alatalo, Tuija Risikko, Hanna-Maija Anttikoski ja edessä keskellä Mirva Uusitalo. Kuva: Hilja Elgbacka.

MUSIIKILLINEN “Matka pääsiäiseen” oli yleisömenestys 27. maaliskuuta 2024 Evijärven kirkossa. Ohjelmassa oli pääsiäisen kertomus kuoro- yksin- ja yhteislauluin. Esittäjiä olivat Granvik Noora, Kentala Aira, kirkkokuoro, Lumiaho Satu, PosiDivas-kuoro, Mäkelä Ann-Helen, Mäkinen Elias ja Mäkinen Henna.

Hilja Elgbacka.

Pianossa Henna Mäkinen ja yksinlaulu Elias Mäkinen. Kuva: Hilja Elgbacka.
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA