Lappajärven tilinpäätös 2023 on ylijäämäinen

Lappajärven Kunnan tilikauden ylijäämäksi muodostui varausten ja rahastojen muutosten jälkeen 543 365,49 euroa.
Lappajärven kunnan tilikauden ylijäämäksi muodostui varausten ja rahastojen muutosten jälkeen 543 365,49 euroa.
Lappajärven Kunnan tilikauden ylijäämäksi muodostui varausten ja rahastojen muutosten jälkeen 543 365,49 euroa.
Lappajärven kunnan tilikauden ylijäämäksi muodostui varausten ja rahastojen muutosten jälkeen 543 365,49 euroa.
LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hyväksyi ja allekirjoitti tilinpäätöksen vuodelta 2023. Se saatetaan tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. Samalla kunnanhallitus esitti kunnanvaltuustolle, että tilikauden 2023 tulos 516 578,36 euroa käsitellään seuraavall...

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hyväksyi ja allekirjoitti tilinpäätöksen vuodelta 2023. Se saatetaan tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen kunnanvaltuuston käsiteltäväksi. Samalla kunnanhallitus esitti kunnanvaltuustolle, että tilikauden 2023 tulos 516 578,36 euroa käsitellään seuraavall…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.