Vimpeli

 1. VIMPELISTÄ kotoisin olevan Erkki Luoma-ahon uusimman kirjan Missä hongat huokailevat, missä huojuu palmupuu julkaisutilaisuus oli Vimpelin kirjastolla perjantaina 12. heinäkuuta. Tapahtuma oli osa Vimpelin Vipinäviikkojen ohjelmaa.

 2. 20-vuotisjuhlavuotenaan Aisaparin erityispainopisteenä ovat nuoret. Aisaparin toimialueella nuorisojaosto aloitti toimintansa kesäkuussa. Kauhavalla järjestäytymiskokouksessa jaosto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi vimpeliläisen Katariina Arpalan. Somevastaavaksi valittiin lapualainen…

 3. Vedon ja Jymyn väliset kohtaamiset ovat nousseet vuosien saatossa yhdeksi runkosarjan odotetuimmista kohtaamisista. Japanin suurlähettilään vierailun tähdittämässä ottelussa nähtiin laadukasta pesäpalloa upeilla yksilösuorituksilla.

 4. Arja Havakka esiintyi Vimpelissä

  ASUMISPALVELUYKSIKKÖ Venla & Väinö -kodin aula täyttyi innokkaista musiikin ystävistä. He olivat tulleet kuuntelemaan Arja Havakkaa. Paikalle oli saapunut yhteensä noin 50 henkilöä Venlasta & Väinöstä, Hemilänrannasta, Tuulikellosta ja Puronmutkasta. Venlassa & Väinössä pidetyn keikan jälkeen Havakka esiintyi vielä Vimpelin palvelukodilla ja intervalliosastolla sekä seuraavana päivänä Museolla soi -tapahtumassa. Konsertit järjestettiin Arja Havakan ja Vimpeli-Seuran yhteistyönä. 

 5. HIILENHARMAA pilvipeite saa pikkuhiljaa väistyä kirkkaansinisen taivaan tieltä. Koko aamun on tihuttanut vettä ja ukkostanutkin, mutta nyt ilma selkenee kuin tilauksesta. Aapiskujan koulun pihamaalla Vimpelissä on alkamassa toiminnallinen päivätreeni, jossa muun muassa käsipainojen, kahvakuulien, kuminauhojen ja köysien avulla tehdään lihaskunto- ja kestävyysharjoittelua ulkosalla.

 6. Museolla soi nyt kolmannentoista kerran

  VIMPELI-SEURAN Museolla Soi järjestettiin Vimpelin Suksitehdasmuseossa nyt kolmattatoista kertaa. Illan aikana saatiin nauttia niin musiikista kuin muustakin taiteesta eikä huumoria tai yllättäviä käänteitä puuttunut.

 7. Pesäpallon maailman pääkaupungiksi julistautunut Vimpelin kunta ja Vimpelin Veto ovat kutsuneet Japanin Suomen suurlähettilään Takashi Muratan vieraaksi Vimpelin Vedon 85-vuotisjuhlaotteluun.

 8. JymyJussit laittoivat Vedon tiukoille

  Vimpelin Veto ja Seinäjoen Jymyjussit mittelivät Etelä-Pohjanmaan valtikasta torstai-iltana. Vimpelin Saarikentällä pelattu paikallisottelu päättyi lopulta vetolaisjuhliin puhtain 2-0 lukemin (1-0, 5-4).

 9. Vimpelin Veto palasi juhannustauoltaan räväkästi. Tuloksena kolmesta pelatusta ottelusta kolme puhdasta voittoa ja yhdeksän sarjapistettä. Seuraavan ottelunsa Veto pelaa Saarikentällä, jolloin vastaan asettuvat vahvasti viimeisimmissä peleissään esiintyneet seinäjokelaiset.

 10. Vimpeliläisen elektronisen urheilun joukkueen kesäkausi on ollut tahdiltaan tiivis, mutta alkaa hiljalleen lähestyä kohti loppuaan. Konkreettiset tulostavoitteet ensi syksylle on jo asetettu ja niiden saavuttamiseen alettu tekemään töitä hartiavoimin.