Vimpeli

 1. Rokotebussi palasi liikenteeseen

  ROKOTE-tunnuksin varustettu Alajärven kaupungin tila-auto kiertää kyliä tällä ja ensi viikolla. Tänään se vieraili jo Lehtimäen taajamassa.

 2. VIMPELIN Veto julkaisi Superpesis-joukkueensa kokoonpanon ensi kaudelle Nuorisotalolla järjestetyssä tilaisuudessa lauantaina 2. marraskuuta.

 3. Postilakko on päättynyt

  Lakko päättyi keskiviikkona aamupäivällä. Järviseudun Sanomien jakelu palaa normaaliksi ensi viikosta alkaen.

 4. SITTEN minusta vasta vanha tulee, en minä vielä ole vanha, toteaa 10. marraskuuta 100 vuotta täyttävä Rauha Kauppinen, omaa sukua Rantala. –Olosuhteisiin nähden voin erittäin hyvin. Eihän sitä toki samanlainen ole kuin nuorempana.

 5. UNELMOIKAA ja toteuttakaa haaveet. Olkaa itsekkäitä ja tehkää hyviä valintoja, kannusti jääkiekkoilijana tunnetuksi tullut Marko Jantunen koululaisia ja opiskelijoita päihdeluentonsa lopuksi Alajärvellä. Hän kiertää lapsuudenystävänsä Pasi Tuomailan kanssa kouluja kertomassa päihdetarinaansa valistuksen hengessä. –Meillä oli onnea, että selvisimme siitä kaikesta hengissä.

 6. Vimpelin liikuntahallilla nähtiin iloisia ja huojentuneita ilmeitä, kun Vedon naisten Korisliiga-joukkue otti voiton HyPosta luvuin 82–52 (23–13, 8–11, 25–12, 26–16), ja avasi pistetilinsä neljän pelatun ottelun jälkeen. Ottelua seurasi 203 katsojaa.

 7. ”Yllättävän hyvät väistötiloiksi”

  Vimpeliläisen Metsätarhan päiväkodin johtaja Seija Aho on yllättynyt siitä, miten hyvin Toimelan avopalvelukeskus palvelee päiväkotina. Tekninen toimi toteutti Toimelaan päiväkodille tilat sen jälkeen, kun entisen Lakaniemen koulun kiinteistössä todennettiin sisäilmaongelma.

 8. Mainos

  Perjantaina Kivitipussa tanssitaan Ässien tahdissa ja lauantaina vuorossa onkin rokkia tuvan täydeltä, kun Uniklubi nousee Kivitipun lauteille.

 9. Monenlaisia metsäkäsityksiä

  Valokuvaaja ja kuvataiteilija Antti Hintsan tavoitteena on löytää ihmisiä, joilla on jollakin tapaa erityinen suhde metsään. Heistä noin viidenkymmenen tarinat päätyvät Kotini on metsä -nimiseen kirjaan.

 10. Järviseudun Sanomat valittiin viiden parhaan paikallislehden joukkoon, voittaja julkistetaan marraskuun 7. päivä.