Vimpeli

 1. Alajärven ja Vimpelin mestarisuksittelijat 2018

 2. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin suunnistuskilpailu Kauhajoella 30.5., tuloksia

 3. IV-Perjantai-Pinkaisu, tuloksia

  Sport Center Lakiksen rullaradalla Pinkaistiin vauhdikkaasti 1.6. Paikalle oli saapunut 94 reipasta Pinkaisijaa. Seuraavaksi Pinkaistaan Sääksjärven koulun kentällä 8.6. kello 18.30.

 4. Jamista 1.6. valmistuneita

  Järviseudun ammatti-instituutin toimipisteistä 1.6. valmistuneita.

 5. Sedusta 30.5. tai 1.6. valmistuneita

  Järviseutulaisia Sedusta 30.5. tai 1.6. valmistuneita.

 6. Kehystämö muutti Koskelaan

  Kun Vimpelissä toiminut taulukehystämö oli lopettamassa toimintaansa, päätti Marko Arpala ostaa sen laitteet itselleen. Hän oli ollut puolisonsa Sanna Heikkilän kanssa pitkään kehystämön asiakas. Entinen yrittäjä oli tullut Sannalle tutuksi myös yhteisen maalausharrastuksen kautta.

 7. Vimpeliläisen Topias Turpelan ylioppilaskirjoitukset sujuivat odotusten mukaisesti. Saldona oli kuusi laudaturia.

 8. Maatalousyrittäjä uskoo tulevaisuuteen

  Jamin yksiköiden päättäjäiset on jo vietetty. Aleksi Katajan opinnot JAMIn Kurejoen yksikön maaseutuyrittäjä-linjalla päättyivät huhtikuun lopussa, mutta nyt hän on virallisesti valmistunut ammattiin.

 9. Vimpelin Vedon Perttu Ruuska, 17, valittiin Superpesiksen toukokuun kuukauden pelaajaksi ja samalla hänet nimettiin Itä-Länsi -ottelun kokoonpanoon.

 10. Jymy-Jussit tarjosi kunnon vastuksen

  Seinäjoen Jymy-Jussit saapui torstaina Saarikentälle vakaana aikomuksenaan riistää illan ottelussa pisteet Vedolta. Kolme- ja puolituntiseksi venynyt ottelu tarjosi valtavan määrän juoksuja ja jännitystä viimehetkeen saakka. Veto voitti numeroin 2-0 (9-6, 17-14).