Vimpeli

 1. Vimpelin esikoulu väistöön Aapiskujalle

  Rantakylän koululla neljä vuotta toiminut esikoulu muuttaa uuden lukuvuoden alkaessa takaisin Aapiskujan koulun tiloihin.

 2. Kuvataidekoulu Eeron kevätnäyttelyn avajaiset perjantaina olivat samalla sen kauden päätöstilaisuus.

 3. Kesä tulee lintujen ja laulujen myötä

  Vimpelin Toimelassa vietettiin jo toista kertaa kevätjuhlaa, jossa toivotettiin kesä tervetulleeksi Venla ja Väinö -kodin väen, torstain päivätoimintaryhmän sekä asukkaiden omaisten voimin.

 4. Tietyömerkit varoittavat liikkujia poikkeavien olosuhteiden alueen lähestymisestä. Liikenneturva muistuttaa, että työmaiden merkintöjä ja opasteita on syytä noudattaa sekä oman että työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Tietyömailla tilannenopeuden merkitys korostuu, ja niillä liikkuvien on syytä pysyä valppaana ja rauhallisena.

 5. Poliisi muistuttaa koirakurista

  Järjestyslain mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä koira taajamassa kytkettynä. Koirat voivat olla irti vapaasti vain suljetulla pihalla, koirien harjoituspaikalla ja koirapuistoissa.

 6. Tehostettua valvontaa tehtiin keskiviikkoaamusta lähtien 24 tunnin aikana kaikkien poliisilaitosten alueella lukuun ottamatta Helsingin poliisilaitosta.

 7. Vimpelin lukion ylioppilaat

  He saivat valkolakin Vimpelin lukiosta

 8. Vimpelin lukion ylioppilaat

  Vimpelissä lakitetaan 13 uutta ylioppilasta.

 9. Raskaan liikenteen valvonnassa tavaraliikenteen osalta valvonta kohdistuu erityisesti ajo- ja lepoaikojen noudattamiseen, ajoneuvojen kuntoon sekä kuorman varmistamiseen, joissa puutteita on edelleen eniten.

 10. JÄRVI-POHJANMAAN Yrityspalveluiden hallinnoima, lokakuussa 2017 käynnistynyt Elinvoimaa kuntiin -hanke päättyi huhtikuun loppuun. Hanke järjesti ja oli mukana järjestämässä useita tapahtumia, työpajoja ja kokeiluja, jotka virkistivät alueen elinvoimaa sekä toivat uutta tietoa ja oppia eri tahoille. Hankkeen omissa tilaisuuksissa kävi lähes 1 000 henkilöä.