Vimpeli

 1. VIMPELIN Mieslaulajat juhlivat vuonna 2023 100-vuotista toimintaansa. Alun perin jo 1800-luvun loppupuolella käynnistynyttä kuoroperinnettä halutaan ylläpitää Järviseudulla jatkossakin. Kuoroon kuuluu jäseniä kaikista alueen kunnista.

 2. VETO kampesi itsensä Naisten Korisliigan kahdeksannelle tilalle voittamalla sarjajumbo Hyvinkään lauantain kotiottelussa pistein 61–52 (18–7, 14–8, 13–9, 16–28).

 3. JPK yllätti Kuortaneen

  JÄÄKIEKON III divisioonan play off-sarja käynnistyi JPK:n osalta voittoisasti. Se voitti runkosarjan kolmanneksi sijoittuneen Kuortaneen Kunnon perjantaina vieraissa 3–4 ja lauantaina kotona 2–1, ja jatkaa välieriin. JPK oli runkosarjan kuudes.

 4. Veteraanien SM-hiihdoissa sunnuntaina 1. maaliskuuta Vimpelin Veto voitti kultaa perinteisen tyylin viestissä 3x5 kilometrin sarjassa M65.

 5. Kellot kilkattavat historiaa

  KELLONÄYTTELY on vimpeliläisen ITE-taiteilija ja keräilijä Matti Hakalahden tuorein projekti. –Kellojen muoto ja ääni kiinnostavat.

 6. YHDISTYSTOIMINNAN parasta antia on kanssakäyminen, tuumivat Järviseudun Eläkkeensaajien aktiivijäsenet.

 7. Mainos

  Kivitippu järjestää lauantaina 22.2. Talviriehan ja kansainvälisen jäänveistotapahtuman, joka toteutetaan yhteistyössä Jäälinna ry:n kanssa. Jäälinnan vuoden 2020 jäänveistokiertueella on tapahtumia seitsemällä paikkakunnalla ja kiertue päättyy Lappajärvelle. Veistäjiksi on kutsuttu viisi kansainvälisen tason taiteilijaa, joista jokaisella on monia kansainvälisiä voittoja.

 8. JÄRVI-POHJANMAAN perusturvalautakunta päätti ostaa Perlacon Oy:ltä asiantuntijapalvelua talouden sopeuttamiseen.

 9. JÄRVISEUDUN Rasti on varautunut pitämään Vatpakalla 7.-8. maaliskuuta Alun Talvirastit, avoimet kansalliset hiihtosuunnistuskisat, joissa ratkotaan KP:n, ÖID:n ja E-P:n aluemestaruudet sekä FSO:n Suomen mestaruudet. Talven sää on kuitenkin pitänyt kisajärjestäjät varpaillaan.

 10. SUOMEN naiskoriksen kohutuin pelaaja, 194-senttinen Awak Kuier nähdään keskiviikkona Vimpelin Liikuntahallilla, kun Veto ja HBA iskevät yhteen kello 18.30 alkavassa Naisten Korisliigan ottelussa.