Vimpeli

 1. Eläkeliiton liittohallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja, Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Merja Uusitalo otti puheessaan voimakkaasti kantaa vanhenemiseen liittyviin asenteisiin.

 2. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri kokoontui lauantaina Vimpelin yhteiskoululla.

 3. VIMPELIN Yrittäjät ry juhli 50-vuotista taivaltaan Sääksjärven nuorisoseuralla lauantai-iltana. Ohjelmassa katsottiin taaksepäin, tutkittiin nykyhetkeä ja kurkistettiin tulevaisuuteen.

 4. Vesala valittiin puheenjohtajaksi

  TIMO Vesala on Vimpelin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja toimikaudella 2020. Hänet valittiin Susanna Korkiatuvan seuraajaksi yhdistyksen syyskokouksessa.

 5. VIMPELIN Voima Oy palkittiin Vimpelin Yrittäjien 50-vuotisjuhlassa vuoden yrityksenä.

 6. Ankkuri Vedon kakkospelinjohtajaksi

  Ismo Ankkuri on Vimpelin Vedon miesten Superpesisjoukkueen kakkospelinjohtaja kaudella 2020. Vedon ja Ankkurin välinen sopimus on 1-vuotinen.

 7. Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoima, seitsemän kunnan yhteinen aluemarkkinointihanke on käynnistynyt. Marraskuun alussa sen projektipäällikkönä on aloittanut Maria Yli-Sikkilä.

 8. Syksyn 2019 ylioppilaskirjoitusten tulokset on julkistettu. Järviseudun lukioiden ylioppilaat päivitetään tähän juttuun.

 9. Tiistaina iltapäivällä Vimpelin seurakuntatalolla vierailivat Lappajärvellä saattoystävätoimintaa parin vuoden ajan tehneet. He lupasivat oman tukensa Vimpelissä aloittaville SPR:n vapaaehtoisille. Paikalla olleet saivat kysellä mieltä askarruttavia asioita. SPR:n laitosystävä-kurssilla Terttu Viita kuuli, että moni ihminen kuolee yksin. Ajatus kosketti häntä, ja ajatus saattoystävätoiminnan tärkeydestä heräsi. Keväällä Vimpelissä järjestettiin aihetta käsittelevä tilaisuus, joka keräsi lähes 50 toiminnasta kiinnostunutta.

 10. Vimpeli matkalla kohti Japania

  Suomi on Japanissa kiinnostava kohde monella tapaa. Vimpeli on alkanut rakentaa yhteyksiä sinne kunnanjohtaja Sami Gustafssonin johdolla. Hän matkustaa Tokioon ensi viikolla, ja ensi kesänä Etelä-Pohjanmaa esittäytyy siellä olympialaisten yhteydessä Business Finlandin Metsä-paviljongissa. Myös kansainvälinen taideyhteistyö on käynnistynyt.