Vimpeli

 1. Perinneilta Jäykäntuvalla

  Vapaussodan ja Itsenäisyyden Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistys ry järjestää kaikille avoimen perinneillan Vimpelissä.

 2. Huutokauppakeisari ja muut messuilla

  Järvi-Pohjanmaan Asumista ja hyvinvointia -messut kokosivat alueen toimijoita ja messuyleisöä Vimpelin liikuntahallille tänään. Messuohjelman vetonaulana oli Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka lahjoitustavaroista saadut tulot käytetään paikalliseen nuorisotoimintaan.

 3. Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto siirtyy noudattamaan uutta, tasosuoritusvapaata opetussuunnitelmaa elokuun 2018 alusta alkaen.

 4. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 5. 20 vuotta kukkakauppiaana

  Vimpeliläinen Kukkasalonki Kastanja on paitsi kukkakauppa ja hautaustoimisto, myös sisustus- ja lahjatavarakauppa. Se on toiminut nyt 20 vuoden ajan.

 6. Boccian EL-Järvialueen mestaruuskisat pidettiin viime lauantaina 28.huhtikuuta 2018.

 7. Ajankohtaista kasvintuotannosta

  Vuosi 2017 oli yksi haastavimmista kasvukausista pitkään aikaan.

 8. Uudet kunnanvaltuustot aloittivat viime kesäkuussa. Lappajärveläiset valtuutetut ovat tehneet isoja päätöksiä ensimmäisen vuoden aikana. Lappajärvi vaihtoi yhteistyösuunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisessä Kauhavalta Alajärvelle. Lue lisää Järviseudun Sanomista…

 9. Sunnuntaina juostiin 26. kerran Sääksjärven ympärijuoksu, joka oli myös perinteisen JS-Juoksentelu -kilpailujen sarjan avaustapahtuma.

 10. Runous auttoi elämänmuutoksessa

  Vimpelin Lakaniemestä kotoisin oleva Heli Kataja (s.1988) julkaisi hiljattain esikoisrunokirjansa Mun pitää varmaan nyt mennä. Hän kuvailee kirjaansa erorunokirjaksi.