Vimpeli

 1. Veto valmiina kohtaamaan Sotkamon

  Vimpelin Veto pääsee vihdoin kiilaan lauantaina, kun harjoituspelikausi käynnistyy Saarikentällä ottelussa Sotkamoa vastaan.

 2. Postin jakelussa on ongelmia.

 3. HYVÄN hieronnan lisäksi hierojan tärkeä ominaisuus ovat kuulevat korvat. –Monesti ihmisillä on tarve puhua, ja toisinaan kuulijat ovat harvassa, toteaa Kivitipussa hierojana kesäkuun alussa aloittanut Jussi-Matti Hilli.

 4. Toukokuun alkupuolella osassa maakuntaa viimeisetkin lumet ja routa sulivat, mikä näkyi pohjaveden korkeudenseurannassa lievänä nousuna kun sulanut vesi imeytyi pohjavedeksi. Tämän jälkeen pohjavesipinnat ovat olleet kauttaaltaan lievässä laskussa. Pohjavedenpinnat ovat vielä ajankohdan keskiarvoissa tai hieman sen alla.

 5. SUOMALAISET sukujuuret, arvot, mentaliteetti ja luonto saivat Brandon Latvalan muuttamaan Vimpeliin helmikuussa.

 6. MUSIIKKI mahdollistaa upeita kasvutarinoita; ja niistä monia olen saanut todistaa. Haaveet muuttuvat kovan työn ja intohimon myötä todeksi, nuori kohtaa jännityksensä, voittaa itsensä ja löytää lahjojaan, josta muutkin saavat nauttia. Koskaan ei tule valmiiksi ja se on osa ihanuutta, kuvailee musiikin opetuksen merkitystä Vimpelin yhteiskoulun opettaja Päivi Vihriälä.

 7. 6-VUOTIAS Janne Mattila on järjestyksessä toinen Pro Vimpeli -mitalin saaja. Hän pelasti isänsä Juhan hengen tämän jäätyä autoremonttia tehdessään auton alle tunkin pettäessä.

 8. Miesten Superpesiksen 2010-luvun kestomenestyjät Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy kohtaavat kesäkuussa neljä kertaa ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

 9. IRTISANOUTUMINEN vakituisesta työpaikasta mietitytti vähän, koska kotihoito on ollut unelmatyöni. Kuitenkin koen, että jatkossa saan tehdä sitä työtä juuri niin hyvin kuin haluan, ja juuri sillä tavalla kuin sitä aina pitäisikin tehdä, kertoo kotihoitoyrittäjäksi siirtyvä Anni Puumala.

 10. Lomakouheron lavatanssipaikan siirtäminen Karstulasta Vimpelin Lakeaharjulle etenee. Kyseessä on Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti-seuran ponnistus. Kesän aikana rakennus on tarkoitus saada vesikattoon asti valmiiksi.