Vimpeli

 1. Järviseutulaiselle e-urheilulle tunnustusta

  ETELÄ-POHJANMAAN eSports ry:n kilpajoukkue RPEAT eSports on kutsuttu yhtenä neljästä suomalaisesta organisaatiosta mukaan Jyväskylän yliopiston järjestämään Seminar on eSports, Exergaming, and Fantasy Leagues -konferenssiin.

 2. Paikallistuntijat tunnelmoivat lopuksi

  VIIME viikon tiistaina oli Paikallistuntijat-hankkeen loppuseminaari Hotelli Kivitipussa Lappajärvellä. Osa-aikaisina hankekoordinaattoreina ovat runsaan vuoden ajan työskennelleet Marjo Vistiaho ja Katriina Kojola. He kirjoittavat parhaillaan hankkeen loppuraporttia, mutta esittivät…

 3. Uitto-Kohonen vetää Yrittäjien hanketta

  Teija Uitto-Kohonen valittiin Vimpelin Yrittäjien Vetovoimaa ja Viihtyvyyttä Vimpeliin- hankkeen projektipäälliköksi.

 4. Kokeilulla haetaan helpotusta työvoimapulaan

  Alajärvi, Soini ja Vimpeli ovat käynnistämässä Asenteella duunia -kehityshankkeen, jolla pyritään helpottamaan työvoiman liikkuvuutta yrityksissä ja sitä kautta yritysten työvoimapulaa erityisesti rakennusteollisuudessa.

 5. Kiinteistöverolla täytettä Soinin kassaan

  Soinin kunnan tuloveroprosentti on ensi vuonna 21,75 eli prosentti säilyy ennallaan.

 6. Evijärvellä ja Vimpelissä sopuvaalit

  EVIJÄRVELLÄ asetettiin seurakuntavaaleihin vain 14 ehdokasta. Koska paikkoja on 15, kaikki tulivat valituiksi, eli kyseessä on niin sanotusti sopuvaalit. Uusina edustajina valittiin Mari Alatalo, Eeva Liisa Asuinmaa, Hilja Elgbacka, Jouko Jokela, Heino Kangastupa, Asko Latukka ja Satu Lumiaho…

 7. Vimpelin Yrittäjien hallitus valitsi Lakis Oy:n Vuoden yritykseksi. Valintaan vaikutti yrittäjän rohkeus, periksiantamattomuus ja innovatiivisuus sekä ahkeruus vuonna 2018.

 8. Nyt on koripalloilun aika

  Koripalloilija Miina Lapila muutti syyskuuna alussa Vimpeliin Lappeenrannasta, jossa pelasi Catzien riveissä kolme kautta. Hän haluaa nyt satsata koripalloon ja kehittää itseään pelaajana, mihin on Vedon riveissä hyvät mahdollisuudet.

 9. Lappajärven siirtyessä vuoden vaihteessa Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta Järvi-Pohjanmaan perusturvaan siirtyy mukana 40 työpaikkaa ja kahdeksan uutta perustetaan.

 10. Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta totesi kokouksessaan 6. marraskuuta, että syyskuun toteutuman perusteella sosiaalipalveluissa joudutaan anomaan talousarviomäärärahoja lisää 1 000 000 euroa.