Vimpeli

 1. Vimpelin eri kyliä ilostuttavat Perjantai-Pinkaisut alkavat tulevana perjantaina 11. toukokuuta Saarikentältä kello 18.30.

 2. Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.

 3. Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

 4. Perinneilta Jäykäntuvalla

  Vapaussodan ja Itsenäisyyden Etelä-Pohjanmaan Perinneyhdistys ry järjestää kaikille avoimen perinneillan Vimpelissä.

 5. Huutokauppakeisari ja muut messuilla

  Järvi-Pohjanmaan Asumista ja hyvinvointia -messut kokosivat alueen toimijoita ja messuyleisöä Vimpelin liikuntahallille tänään. Messuohjelman vetonaulana oli Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka lahjoitustavaroista saadut tulot käytetään paikalliseen nuorisotoimintaan.

 6. Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto siirtyy noudattamaan uutta, tasosuoritusvapaata opetussuunnitelmaa elokuun 2018 alusta alkaen.

 7. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 8. 20 vuotta kukkakauppiaana

  Vimpeliläinen Kukkasalonki Kastanja on paitsi kukkakauppa ja hautaustoimisto, myös sisustus- ja lahjatavarakauppa. Se on toiminut nyt 20 vuoden ajan.

 9. Boccian EL-Järvialueen mestaruuskisat pidettiin viime lauantaina 28.huhtikuuta 2018.

 10. Ajankohtaista kasvintuotannosta

  Vuosi 2017 oli yksi haastavimmista kasvukausista pitkään aikaan.