Vimpeli

 1. Itäkylän haapapuista syntyi uniikki lato

  Vimpeliläisellä Matti Hakalahdella on pihapiirissään mielenkiintoinen projekti.

 2. Serppentiinitiellä oli ruuhkaa kesän keskiviikkoiltoina, kun Kultahehkun kesäkahvila Lakeavaarassa oli auki. Yrityksen vuoden kestänyt vuokrasopimus päättyy syyskuun loppuun, minkä jälkeen Kultahehkulla ei ole omaa juhlatilaa, mutta toiminta jatkuu Höykkylästä käsin lähes ennallaan. Uusi asiakastila leipomon yhteydessä avaa myös uusia mahdollisuuksia.

 3. Mainos

  Lainahakemuksen tekeminen siten, että se hyväksytään ja saat lainatarjouksen, saattaa joskus tuntua hieman hankalalta, etenkin jos asiasta ei ole paljoa kokemusta. Tässä muutamia vinkkejä joiden avulla teet onnistuneen lainahakemuksen LoanScouter lainavertailulla.

 4. Näkötorni pystyssä, talkoot jatkuvat

  LAKEAHARJUN näkötornin runko nostettiin pystyyn perjantain talkoissa. Tornin kokoonpanoa jatketaan talkoilla asentamalla kerros kerrokselta portaat, lattiat ja kaiteet.

 5. JÄRVIPOHJANMAAN perusturvalautakunnan syyskuun kokouksessa todettiin, että talousarvion laskennallisen toteumaprosentin tulisi olla heinäkuun lopussa 58,3, että talousarvion ylittymä vuoden loppuun mennessä on mahdollinen. Se oli nyt 60 prosenttia. Se voi tämän hetkisten laskelmien mukaan tuoda 1,75 miljoonan euron ylityksen talousarvioon.

 6. KUNTALAISALOITE viikoittaisesta kasvisruokapäivästä kouluilla on käynnistynyt kokeiluna, jota toteutetaan määrärahojen puitteissa. Syksyn kokeilusta tehdään käyttäjä tutkimus, jonka tulosten perusteella arvioidaan hankkeen jatkoa, linjasi tekninen lautakunta. Nuorisovaltuutettu Elina Arpala totesi aloitteessaan joka aterialla nautittavan lihan tulevan kalliiksi sekä kunnalle että ympäristölle.

 7. Vedon pojille SM-pronssia

  150 hengen yleisö riemuitsi menestyksestä Saarikentällä, kun Vimpelin Veto otti pronssia poikien Superpesiksessä. Vimpeli kaatoi Kankaanpään Mailan kotiottelussaan tiistaina alkuillasta lukemin 2–0 (5–0, 5–1).

 8. VEDON esports-joukkue, joka pelaa tällä hetkellä CS:GOta ESEA:n ja Telian liigassa, saa akatemiajoukkueen. Urheiluseuran ja Jamin yhteistyössä perustaman kilpapelijoukkueen taival käynnistyy virallisesti tammikuussa. Joukkueessa pelaa lukuvuoden alussa käynnistyneen Jamin esports-linjan opiskelijoita.

 9. Mitaliputki katkesi Kouvolassa

  Vimpelin Vedon 10 vuotta kestänyt mitaliputki Superpesiksessä meni poikki lauantaina KSS Energia Areenalla, kun Kouvolan Pallonlyöjät kukisti Vedon toisessa pronssikamppailussa 1–0 (4–0, 2–2) ja vei mitalit voitoin 2–0.

 10. Vedon korisnaisille voitot Pyrinnöstä

  Naisten Korisliiga käynnistyy 28. syyskuuta, jolloin Veto kohtaa Forssan. Kauteen valmistaudutaan harjoitusotteluilla, joista kahdesta ensimmäisestä Veto otti voitot.