Vimpeli

 1. Opiskelusta potkua työelämään

  K-Market Vedon kauppias, vimpeliläinen Ulla Laakso sai kesäkuussa Executive MBA-todistuksen kahden ja puolen vuoden opintojen jälkeen. –Välillä sitä vähättelee omia suorituksiaan, mutta olen ylpeä siitä, että sain suoritettua tutkinnon. Ei se ollut mikään pikkujuttu! Opiskelu oli iso panostus itseen, myös taloudellisesti, hän toteaa.

 2. Härmänmaan musiikkiopiston rehtori kertoo, miten soittomotivaatiota pidetään yllä

 3. Hongisto ehdolle eduskuntavaaleissa

  Sinisen tulevaisuuden kansanedustaja Reijo Hongisto kertoo asettuvansa ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa.

 4. Tulipalo Isoniementiellä

  Omakotitalon pannuhuoneessa syttyi tulipalo lauantaina18.8.

 5. Sinisten poliisiedustajat ovat tyytyväisiä, että puolueen ministeriryhmä jakaa edustajien huolen ja on valmis esittämään edellisen hallituksen tekemän leikkauksen perumista.

 6. Marja-asemien osoitteet ja aukioloajat voi tarkistaa 4H-yhdistyksien internetsivuilta. Etelä-Pohjanmaalle avataan 11 asemaa ja koska puolukka on kypsynyt tänä vuonna epätasaisesti, asemien avautumisessa on paikkakunnittain eroja.

 7. Sotkamo-peliin ei jäänyt panosta

  Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueen sijoitukseksi runkosarjassa varmistui eilen toinen sija, kun Kouvola naulasi voiton itselleen. Pattijoen Urheilijat, Raahe, on vastassa sunnuntaina, kun pudotuspelit käynnistyvät.

 8. Jokamiesluokan joukkuekilpailussa, EVK-Liigassa, nähdään toista kertaa järviseutulaisväriä. Asfalttikallio Team lähtee Joensuussa 8.-9. syyskuuta järjestettävään kilpailuun pitämään hauskaa, mutta mitalinkiilto silmissä.

 9. Suntio vaihtuu seurakuntamestariin

  Vimpelin seurakunnassa 19 vuotta suntiona toiminut Markku Harinen jää eläkkeelle syyskuun alussa. Hänen työssään jatkaa Liisa Hauta-aho, jonka virkanimikkeeksi tulee seurakuntamestari.

 10. Lakiksella tavattiin jälleen

  Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti -kyläseuran toista kertaa järjestämä Lakiksen kesätapahtuma kokosi väkeä läheltä ja kauempaa ravintola Välilaskun ympäristöön lauantaina.