Vimpeli

 1. Jääkiekko III-divisioona, lohko 3 PO 24.03. Los Bombers – JPK 8–5 (0–3, 6–0, 2–2)

 2. Kansanedustajaehdokkaat videohaastattelussa

  Järviseudun Sanomat haastatteli alueen eduskuntapuolueiden kansanedustajaehdokkaat. Katso haastatteluvideot

 3. Arkeologi ja tietokirjailija Ilari Aalto: Keskiajan Pohjanmaa on selvästi ollut osa yleiseurooppalaista kristillistä kulttuuria, ei vain tietäjien ja noitien kotimaa.

 4. Perjantaina illalla seitsemän aikoihin ajoi evijärveläinen hiukan alle 70-vuotias mies autollaan ojaan Evijärven haja-asutusalueella. Paikalle mennyt poliisipartio puhallutti miehen, jonka alkometritulos kipusi yli puolentoista promillen, eli törkeän rattijuopumuksen puolelle. Seurauksena…

 5. Luonnonvarakeskuksen (Luke) uusimman kanta-arvion mukaan Suomen karhukannan kasvu on taittunut. Karhujen kokonaisyksilömäärän arvioidaan olevan 2020–2130 yksilöä ennen vuoden 2019 metsästyskautta. Arvio on noin viisi prosenttia pienempi kuin vuonna 2018 annettu arvio.

 6. Kärnä ylsi ennätysvauhtiinsa

  Nopeuslaskija Mikko Kärnä laski nopeuslaskun MM-kisoissa Varsissa ennätyksensä, 200,334 kilometriä tunnissa.

 7. Poliisi teki tehovalvontaa

  Pohjanmaan poliisi osallistui viime viikolla yhteiseurooppalaiseen ulkomaalais-, turvalaite-, suojatie- ja tarkkaamattomuusteemavalvontaviikkoon (TISPOL). Liikennevalvonnassa poliisi tapasi jopa 316 henkilöä jotka matkustivat etupenkillä ilman turvavyötä. Myös muutama henkilö jäi kiinni…

 8. JS-hiihtelyt päätökseen

  Purmojärvi-hiihto kisattiin lauantaina parissa lämpöasteessa, ja vettäkin tihuutti koko kilpailun ajan.

 9. Allan Hjulfors haluaa, että julkisuudessa puhutaan Ähtävänjoesta.

 10. Vedon monenkirjava kausi päätökseen

  VEDON Korisliiga-naisten pääsylippu jatkosarjaan jäi vain yhden voiton päähän. Kuten EBT:n valmentaja Niko Hellman totesi lauantain pelin jälkeen, kausi oli paitsi tasaisempi, myös kovatasoisempi kuin koskaan aiemmin.