Vimpeli

  1. SUOMEN naiskoriksen kohutuin pelaaja, 194-senttinen Awak Kuier nähdään keskiviikkona Vimpelin Liikuntahallilla, kun Veto ja HBA iskevät yhteen kello 18.30 alkavassa Naisten Korisliigan ottelussa.

  2. JÄRVISEUDUN Omaishoitajat ja läheiset ry toteuttaa kevään aikana suuren määrän erilaista toimintaa. Lue myös yhdistyksen hallituksen uudistuneesta kokoonpanosta, toimistoharjoittelija Kirsi Sänkiahon kokemuksista sekä siitä, mitä omaishoidon ohjaajat ovat mieltä omaishoidon tuen määrästä.

  3. Eilisen kunnanhallituksen päätöksiä.

  4. KOTISAIRAALAN toiminta käynnistyi helmikuun alkupuolella useiden vuosien suunnittelun jälkeen, kun sen toteuttamiseen löytyi henkilökuntaa. Alajärven akuuttiosaston alaisuudessa toimivan neljän hengen yksikön kiintopiste on akuuttiosaston tiloissa.

  5. JÄRVI-POHJANMAAN perusturva ja kansalaisopisto järjestävät yhteistyössä tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnan kurssin. Edellinen kurssi järjestettiin kaksi vuotta sitten ja siitä oli hyviä kokemuksia.

  6. VIMPELIN Vedon Superpesis-joukkue kykeni lyömään sunnuntaina Kankaanpään Mailan halli-SM-turnauksen alkulohkon ottelussa numeroin 2–0 (2–1, 3–1) vaikka KaMa sai kudottua kymmenen kolmostilannetta Vedon seitsemää vastaan.

  7. Vimpelin valtakunnansalin työmaalla voi tavata helmikuun aikana joukon iloisia talkoolaisia eri puolilta Suomea.

  8. VIMPELIN SPR:n saattohoitoryhmä on valmiina toimintaan, kun saattohoitopäätöksen saanut ihminen tai hänen omaisensa ottaa yhteyttä. –12 vimpeliläistä vapaaehtoista kävi Alajärven seurakunnan ja perusturvan yhdessä järjestämän saattohoitokoulutuksen.

  9. MENTOR Eino Hoisko luennoi keskiviikkona ystävyyden rakentumisesta ja kokemisesta SPR:n Vimpelin osaston järjestämässä tilaisuudessa Nuorisotalolla.

  10. SE on tuntunut lähinnä viikolta, kommentoi Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli ensimmäistä vuottaan Vimpelin kunnan puikoissa. Vuosi on sisältänyt paljon uutta, monenlaista odottamatontakin on tapahtunut ja monia asioita on saatu vietyä eteenpäin yhdessä johtoryhmän kanssa.