Vimpeli

 1. Yhä asiakaslähtöisempää kuntoutusta

  Kun Juha ja Katariina Latvala ostivat Vimpelin fysioterapian vuonna 1988, oli kuntoutustoiminta hyvin erilaista kuin nykyään. Potilaita hoidettiin lähes samalla muotilla ja hoito tapahtui paljon erilaisilla koneilla.

 2. Veto-fanit yhteisöllisyyttä lisäämässä

  -Onko kolmosta? Veto-fanit ilahduttivat perjantaina Venlan ja Väinön asukkaita bingon merkeissä.

 3. Taksvärkin tuotto löytökissojen hyväksi

  Vimpelin yhteiskoulun oppilaiden taksvärkkipäivä tuotti tänä syksynä 945 euroa. Se lahjoitettiin oppilaskunnan hallituksen päätöksellä Alajärven Tassutiimille, joka toimii nyt myös Vimpelin alueella.

 4. Vimpelin Venla ja Väinö -kodissa aletaan toteuttaa suunnitelmallista vapaaehtoisten järjestämää viriketoimintaa. Sairaanhoitaja Maija Riihimäki toteuttaa sitä koskevan suunnitelman ylemmän ammattikorkeakoulututkintonsa opinnäytetyönä.

 5. ”Kuin olisi kotiin tullut”

  Mari Humppi palasi viime viikolla Vimpelin S-Marketin marketpäälliköksi. –Kuin olisi kotiin tullut, kuvailee Karstulassa asuva ja viisi vuotta Ähtärissä työskennellyt Humppi.

 6. Uimahallista tuli odotettuakin suositumpi

  Alajärven uimahallin viisi ensimmäistä vuotta ovat olleet vilkkaita.

 7. Härkäpavun viljelyala pieneni

  Härkäpavun viljelyala Etelä-Pohjanmaalla pieneni viime vuodesta vajaalla viidenneksellä.

 8. Taas tuli todistetuksi facebookin positiivinen voima, totesi rehtori Riikka Jaatinen, kun SPR:n Vimpelin osaston naiset lahjoittivat Aapiskujan koululaisille ja Rantakylän esikoululaisille 156 paria villasukkia.

 9. Näyttely avaa ikkunoita metsään

  Valokuvaaja Antti Hintsan Kotini on metsä -näyttely avattiin maanantaina Vimpelin kirjastossa.

 10. Kaupat, tukut ja ravintolat saattaisivat ottaa vastaan nykyistä enemmän lähiruokaa, jos tuottajat tyrkyttäisivät sitä niille.