Uutiset

 1. HÄRMÄNMAAN musiikkiopiston soittajat pitivät ennen hiihtolomille lähtöä pienimuotoisen Helmikuun helinät -konsertin Kortesjärven koulun musiikkiluokassa. Kauhavalla pidettiin samaan aikaan oma konsertti. Nuoret viulistit Iida Kielinen, Liisa Kaatrasalo, Vilma Suomela, Terhi Viitala ja Elli…

 2. Evijärven ja Lappajärven etsivänä nuorisotyöntekijänä aloittivat vuoden alusta Anna-Maija Kuusela ja Mirjami Hauta.

 3. Kuka hyvänsä voi ideoida mitä tahansa

  Monesta paikallisesta hankkeesta tuttu Leader Aisapari ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

 4. Poliisin viime viikolla suorittamassa raskaan liikenteen valvonnassa todettiin ajo- ja lepoaikarikkomuksia 246 kappaletta, epäkuntoisuuksien takia matka jouduttiin keskeyttämään kokonaan 14 tapauksessa ja seuraamuksia epäkuntoisuuksista kirjattiin 53 kappaletta.

 5. Neljännet jääravit maaliskuun alussa

  –Aika pieneltä näyttää riski tällä hetkellä, ettei ravit toteutuisi, sanoo ratamestari Olli Sarkaranta. –Todennäköisesti kyllä täällä ajetaan.

 6. Kettusaarihiihdon voitto Pietarsaareen

  Kettusaarihiihdon voitti lauantaina ylivoimaisella parin minuutin erolla seuraavaan 28-vuotias pietarsaarelainen Viljam Knif. Hän otti heti lähdössä reilusti etumatkaa muihin ja piti sen kaikki kolme kierrosta 15 kilometrin matkalla.

 7. Ystävänpäivä navettakahvilassa

  Kun navettaan remontoidun kahvilan eteiseen astuu, puheensorina iskee vasten kasvoja kuin tiiliseinä. Markin kyläseuran naisten järjestämä ystävänpäiväjuhla Pirttisessä oli vetänyt tuvan täyteen.

 8. 17. maaliskuuta kello 10–13 järjestetään kaikille avoin, lähiruokateemainen pilkkikilpailu Kortesjärven Ylikylässä.

 9. Koulun raportti maaliskuussa

  KAUHAVAN kaupunki on tilannut kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset Kortesjärven koulukeskukseen, pohjautuen aiemmin tehtyyn riskiarvioon ja tutkimussuunnitelmaan. Tutkimus koskee koko rakennusta ja liikuntataloa. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää koulurakennuksen kunto sekä…

 10. Maajoukkueleirillä Kuortaneella

  KJV:ssakin pelaavien Eerika Koivuniemen ja Oona Rasinperän, 15, sekä Iida Pölläsen, 13, toissa viikko kului jälleen Kuortaneen urheiluopistolla. He ovat jo vuoden ajan osallistuneet tyttöjen maajoukkueleireille.