Uutiset

 1. SEIJA ja Tapio Luoman säätiö on perustettu vuonna 1999. Sen kotipaikka on Veteli, toimiala tutkimusta ja kulttuuria palvelevat järjestöt, ja tukikohde Järviseudun sekä Perhonjokilaakson elinkeinoelämän kehittäminen sekä kulttuuriperinnön säilyttäminen. Apurahoja on jaettu kolmen vuoden välein, nyt seitsemättä kertaa.

 2. Vimpelissä palkittiin Osuuspankkien kuvataidekilpailun paikallisraadin valitsemat parhaat työt.

 3. Tuttu kyläkisa kannusti lenkille

  SUNNUNTAINA Sääksjärven ympärijuoksulla käynnistyneet JS-juoksentelut saatiin pienoisesta takatalvesta huolimatta hyvin alkuun: lumi ehti sulaa tieltä suurimmaksi osaksi. Reitillä näkyi runsaasti liikkujia myös ilman numerolappuja.

 4. Pohjanmaan poliisi tiedotti lehtimäkeläisveljesten riitelystä.

 5. Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta Alajärvellä 5.5.2019 klo 4:25

 6. Messut kiinnostivat luonto- ja eräväkeä

  Lumisena lauantaiaamupäivänä Soinin keskustaajamassa ei ollut yhtään vapaata parkkipaikkaa. Joka puolella näkyi maastoajoneuvoja ja erähenkisiin asuihin pukeutuneita ihmisiä. Yhteistalon luona vilisi koiria omistajineen: siellä on konekarhu Jokke työssään ja koiranomistajat pääsevät testaamaan, kuinka oma lemmikki reagoi karhuun. Yhtenäiskoulun messualueelta leijaili savun ja nuotioherkkujen tuoksu ja näytteilleasettajien, kuten maastopyöräily- ja aseyritysten, ympärillä kävi lumisateesta huolimatta kova kuhina.

 7. Kesä on leirejä ja toimintaa täynnä

  Eri toimihat järjestävät Alajärvellä tulevana kesänä runsaasti toimintaa etenkin lapsille ja nuorille.

 8. SUPEPESISKAUSI käynnistyy Vedon osalta torstaina 9. toukokuuta Joensuussa ja lauantaina Veto pelaa Alajärvellä. Ensimmäinen kotiottelu on 16. toukokuuta Kankaanpäätä vastaan. –Alkaa mukavasti kihelmöimään, ja fiilikset ovat sellaiset kuin tässä vaiheessa kuuluu ollakin, totesi pelinjohtaja Markku Hylkilä seuran tiedotustilaisuudessa.

 9. Kylätalolle lisää kuntarahoitusta

  Alajärven kaupunginvaltuuston päätöksiä.

 10. Vimpelin kesän kruunaa Vipinät

  VIMPELIN Yrittäjät ry tempaisee jälleen hauskalla teema-tapahtumalla! Kesämarkkinatapahtuman järjestäminen on siirtynyt Vedolta takaisin Vimpelin Yrittäjille, ja ne päätettiin järjestää kantri-teemalla. Yrittäjät ei kuitenkaan tyydy yhtään vähempään kuin koko tapahtumakonseptin uudistamiseen.