Uutiset

 1. Jäykäntuvalla 30 toiminnan vuotta

  JÄYKÄNTUPA on toiminut Vimpelin kotiseututalona jo 30 vuoden ajan. Sen katon alla on pidetty monet juhlat, päätetty yhteisistä asioista ja teatteriryhmä Selkkaus on esittänyt kesäteatteria pihapiirissä.

 2. Mainos

  Seinäjoella syntynyt hampurilaisravintola Rolls on ylpeästi pohjalainen, aina arvomaailmaa myöten. Reilu ja täysin kotimainen ravintolaketju täytti viime vuonna pyöreät 30 vuotta ja juhlavuonna rikottiin myös sadan ravintolan rajapyykki.

 3. JPK jatkaa semifinaaleihin

  JPK eteni jääkiekon III divisioonan kolmoslohkon neljän parhaan joukkoon kukistamalla ennalta hankalaksi tiedetyn vastustajan, Muik Hockey II:n, voitoin 2–1. Semifinaalissa vastaan on tulossa Seinäjoen Kiekko-Veljet.

 4. TARINANKERTOJAT saavat mitellä jälleen osaamistaan lööperin puhumisessa Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla maaliskuun lopussa. Jo 25. kerran järjestettävät valehtelun SM-kisat ovat 30. maaliskuuta kello 19. Nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio ei valehtele kertoessaan, että…

 5. Puulaaki päättyi tasalukemiin

  Jääkiekkopuulaaki saatiin lauantaina päätökseen Kortesjärvellä, kun finaalissa asettuivat vastakkain HC Sivuluisu ja KJV Kings. Ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 6–6 (1–0, 1–3, 4–3). Sivuluisussa pelasivat maalivahti Ville Nieminen, Mikko Huhdanpää, Matias Salo, Jussi…

 6. VETONAATTORIT-hyväntekeväisyystapahtuma sai väkeä liikkeelle aikaisesta ajankohdasta huolimatta. Lauantaina aamupäivällä liikuntahallilla järjestetty tapahtuma keräsi 1 930 euron potin Vedon junioritoiminnan hyväksi.

 7. Lumentulo hidasti hiihtelijöitä

  28. Viinilaaksohiihtely Vimpelissä sivakoitiin pikkupakkasessa, jota tuuli purevoitti tuoden samalla uutta lunta.

 8. Aisapari on myöntänyt Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti kyläseuralle rahoituksen näkötornin ja kuntoportaiden rakentamiseen Lakeaharjulle.

 9. Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen alueen maanteiden hoitourakoista Kokkola ja Seinäjoki on ollut kilpailutettavana. Molemmat urakat voitti Destia, joka toimii pääurakoitsijana myös nyt käynnissä olevissa alueurakoissa. Uudet urakkakaudet alkavat lokakuussa.

 10. Sähkölaitteesta tai -asennuksesta alkaneita tulipaloja oli vuonna 2018 yli 2500. Sähköpalojen suurin yksittäinen syy oli lieden valvomaton tai huolimaton käyttö. Sähköpaloissa menehtyi viime vuonna 11 ihmistä. Kuudessa kuolemantapauksessa palo alkoi sähköliedestä. Tiedot ovat peräisin Pelastustoimen PRONTO-rekisteristä.