Uutiset

 1. Lahdenkylään kuntoiluvälineitä

  Liikunta- ja vapaa-aikapaikkojen rakentamis- ja korjausaikatauluja.

 2. YLI 60 PROSENTILLA jätevesineuvoja Miia-Eveliina Laeen tähän asti läpikäymistä evijärveläisistä haja-asutusalueen kiinteistöistä ei ole kunnollista jätevedenpuhdistusjärjestelmää. Niillä haja-asutusalueiden taloilla ja mökeillä, jotka sijaitsevat pohjavesialueella tai alle sadan…

 3. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin syyskokous valitsi lauantaina yksimielisesti piirin uudeksi puheenjohtajaksi Esko Ahosen Evijärven yhdistyksestä.

 4. Järviseutulaiselle e-urheilulle tunnustusta

  ETELÄ-POHJANMAAN eSports ry:n kilpajoukkue RPEAT eSports on kutsuttu yhtenä neljästä suomalaisesta organisaatiosta mukaan Jyväskylän yliopiston järjestämään Seminar on eSports, Exergaming, and Fantasy Leagues -konferenssiin.

 5. PERJANTAINA järjestetään Lappajärven joulunavaus. –Se on hyvä ajankohta, sillä perjantaista on tasan kuukausi jouluaattoon, sanoo Lappajärven Yrittäjien puheenjohtaja Inka Herrala. Tänä vuonna tapahtuma palaa perinteiselle paikalleen kunnantalon edustalle. Se käynnistyy torven…

 6. Paikallistuntijat tunnelmoivat lopuksi

  VIIME viikon tiistaina oli Paikallistuntijat-hankkeen loppuseminaari Hotelli Kivitipussa Lappajärvellä. Osa-aikaisina hankekoordinaattoreina ovat runsaan vuoden ajan työskennelleet Marjo Vistiaho ja Katriina Kojola. He kirjoittavat parhaillaan hankkeen loppuraporttia, mutta esittivät…

 7. Koululaiset kurkistivat kotiseutuhistoriaan

  ALAJÄRVI-SEURAN puheenjohtaja Juhani Salo esitteli viikon aikana kotiseutumuseon 13 yläkoulun luokalle. Terveyskeskuksen ja joen välisellä kaistaleella sijaitseva, 1850-luvulla rakennettu entinen lainamakasiini esineistöineen oli monelle koululaiselle ajatuksia herättävä kokonaisuus.

 8. Uitto-Kohonen vetää Yrittäjien hanketta

  Teija Uitto-Kohonen valittiin Vimpelin Yrittäjien Vetovoimaa ja Viihtyvyyttä Vimpeliin- hankkeen projektipäälliköksi.

 9. Luoma-ahosta Vuoden eteläpohjalainen kylä

  Eteläpohjalaiset Kylät ry nimesi Alajärven Luoma-ahon Vuoden 2018 Eteläpohjalaiseksi kyläksi Könnin kylätalolla Ilmajoella lauantaina pidetyssä syyskokouksessaan ja kyläseminaarissa.

 10. Kaupan kehittämisryhmän perinteinen joulunavaus on saanut rinnalleen nyt jo kolmatta kertaa vietettävän Black Fridayn. Tapahtumia vietetään tänä vuonna perjantaina 23. marraskuuta sekä keskustan kauppaliikkeissä että Palotorilla.