Uutiset

 1. Roskapussien värillä ei ole enää väliä, ja muovipussitkin kelpaavat yhä

 2. Leikin kautta kiekkoilun pariin

  Viime viikolla käynnistynyt Leijona-kiekkokoulu keräsi ensimmäisellä kerralla Järviseudun jäähallille parikymmentä lasta, joiden joukossa oli vasta luistelemaan opettelevia kolme-neljävuotiaita ja vähän vanhempia, jo sujuvasti luistelevia.

 3. Vimpelissä SPR:n Nälkäpäiväkeräys toteutetaan tänään kello 10-16 koululaisten ja yhdistyksen vapaaehtoisten voimin. Tukikohtana toimii Nuorisoseura.

 4. Suomen Lanka uusiin käsiin

  LÄNSIRANNANTIEN varrella Karvalassa toimii Suomen Lanka Oy. Nyt siinä lankoja pitelevät Saila-Maria Saariaho ja Kimmo Angervisto. Yhtiön he ostivat Elina ja Harri Ikoselta. Yritys tunnetaan varsinkin kalalangasta, jota se markkinoi Liina- ja Molla-tuotemerkeillään. Rullan kyljessä näkyy…

 5. S-marketin rakentaminen alkoi

  MAANANTAINA alettiin rakentaa uutta S-markettia Lappajärven keskustaan. Osuuskauppa KPO:n myymälärakennus ja polttoainejakelupiste nousevat Kärnäntien liikenneympyrän lähelle. Rakennusurakan hoitaa Rakennus-Korpela Oy. –Juhannukseen asti on aikaa, sanoo vastaava mestari Sampo…

 6. Krista ja Jarkko Savola kokivat melkoisen yllätyksen noin kuukausi sitten, kun he löysivät lammasaitauksesta kaksi yllätyskaritsaa.

 7. Vanhaan hautaan uusi vainaja

  LAPPAJÄRVEN hautausmaalta löytyy noin 250 kylttiä, joissa uhataan hautaoikeuden menettämisellä, mikäli hautaa ei asianmukaisesti hoideta (JS 12.9.2018). Seurakunnan talouspäällikkö Mari Heijari toteaa, että kyltit ovat saaneet aikaan useita yhteydenottoja. Ihmisiä mietityttää muun…

 8. SC Alajärven salibandyjoukkue putosi muutama vuosi sitten III divisioonaan. Tällä kaudella on tarkoitus nousta takaisin kakkoseen. Sille antaa hyvät edellytykset harrastajamäärän kasvu.

 9. Teknisen lautakunnan päätöksiä viime viikolta.

 10. Musiikki tutuksi pienestä pitäen

  Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto tarjoaa Vimpelissä varhaisiän musiikkikasvatusta vauvoista alkaen, toisen luokan oppilaisiin saakka.