Uutiset

 1. Attendo aloittaa Lintukodissa ehkä jo 2019

  LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus päätti maanantaina, että kunnan ja Attendo Oy:n väliseen sopimukseen aletaan neuvotella muutoksia. Lisäksi selvitetään, mihin kunta voisi tulevaisuudessa käyttää terveyskeskuksen tiloja. Sopimusmuutosta tarvitaan, jotta Attendo voisi käynnistää…

 2. Avoin kerho on edelleen henkireikä

  Kolme vuosikymmentä sitten toimintansa aloittanut avoin kerho on säilyttänyt suosionsa. Muutamat niistä, jotka olivat paikalla ihan ensimmäisissä kerhoissa, ovat toiminnassa mukana edelleen.

 3. Vimpeli-Seura toimii aktiivisesti

  Vimpeli-Seuran perinteet ovat pitkät, viime vuonna sen toiminnassa tuli 70 vuotta täyteen. Se on paitsi paikkakunnan kulttuurin säilyttäjä, myös aktiivinen toimija.

 4. Evijärven alakoulun liikuntasalissa pyörii talven aikana yleisiä liikuntavuoroja eri ikäisille.

 5. Evijärvellä sijaitsevan Kerttuanjärven rannanomistajien mielipiteitä järven vedenkorkeudesta ja tilasta kartoitettiin kesän aikana.

 6. Säähavaintopallo pääsi uusiokäyttöön

  Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevan ravintola Välilaskun palvelut paranevat nyt, kun laajennusosa on valmis. Sen kruununa on kauas erottuva valkoinen, jalkapalloa muistuttava uloke, jonka sisään on rakennettu päreillä vuorattu, akustiikaltaan erityinen kokoustila.

 7. Kortesjärven, Alahärmän ja Ylihärmän seurakuntavirastot suljetaan pysyvästi lokakuun alusta. Asiointi niissä siirtyy kokonaan Kauhavalle. Kauhavan kirkkoneuvosto päätti asiasta viime viikolla.

 8. Evijärven seurakunnassa sopuvaalit

  Evijärvellä asetettiin seurakuntavaaleihin vain 14 ehdokasta. Koska paikkoja on 15, kaikki tulivat valituiksi, eli kyseessä on niin sanotusti sopuvaalit. Vastaava tilanne on Vimpelissäkin.

 9. Esko Ahosta esitetään Etelä-Pohjanmaan eläkeliiton puheenjohtajaksi marraskuussa

 10. Pöytälaatikosta lavalle

  Carita Surma-aho konsertoi Evijärvellä sunnuntaina