Uutiset

 1. Vimpelin liikuntahallilla sunnuntaina pidetyillä joulumarkkinoilla paitsi nautittiin jouluisesta tunnelmasta, tehtiin löytöjä myyntipöydistä ja tavattiin tuttuja, myös muistettiin vuoden varrella ansioituneita urheilijoita ja liikkujia. Kunta palkitsi Vedon Superpesis-joukkueen jättäneen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäen Kari Ovaskan Pesäpalloilija-patsaan pienoismallilla.

 2. Mukaan vastuutoimijana tai mahdollisena työn tarjoajana haluavien tulee ilmoittautua marraskuun loppuun mennessä.

 3. Järven pintaa laskettiin ennen työn aloittamista 10 sentillä.

 4. Jokaisella Järviseudun pitäjällä on pitkät perinteet joululehdistä. Nämä jokavuotiset julkaisut keräävät yhteen alueella asuvien ihmisten muistoja sekä valtavasti henkistä pääomaa, jota ei välttämättä muista julkaisuista löydy.

 5. EU:n yleisurheilukoululla alkoi syksyllä viides kausi.

 6. Koho-hankkeen on tarkoitus hankkia ensi vuonna viljelijöiltä suostumuksia pinnan nostoon.

 7. Jarmo Kumpula oli teininä mukana Ylen kaksiosaisen Häjyt-tv-elokuvan (1978) kuvauksissa. Elokuvasta järjestetään juhlanäytös sunnuntaina.

 8. Lahdenkylään kuntoiluvälineitä

  Liikunta- ja vapaa-aikapaikkojen rakentamis- ja korjausaikatauluja.

 9. YLI 60 PROSENTILLA jätevesineuvoja Miia-Eveliina Laeen tähän asti läpikäymistä evijärveläisistä haja-asutusalueen kiinteistöistä ei ole kunnollista jätevedenpuhdistusjärjestelmää. Niillä haja-asutusalueiden taloilla ja mökeillä, jotka sijaitsevat pohjavesialueella tai alle sadan…