Uutiset

 1. Ehdotin, että lähdetään nyt käymään vielä reissu, muistelee Mikko Kärnä puhelua nopeuslaskun SE-mies Jukka Viitasaaren kanssa. Oli vuosi 2015 ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Kaksikko suuntaa perjantaina Ranskan Varsiin, jossa tavoitellaan omia ennätyksiä maailman kovimmassa seurassa.

 2. Alajärven kaupungin tonttikampanja etenee. Lue myös, keitä kaupunki tukee harkinnanvaraisilla avustuksilla tänä vuonna.

 3. Hietojanlahden kunnostushanke toteutumassa

  ja muita Vimpelin kunnanhallituksen uutisia.

 4. Kauhavan kaupunginhallituksen maanantain päätöksiä

 5. Evijärven maanantain kunnanhallituksen päätöksiä

 6. Hiihtäen järven yli töihin

  Hyöty- ja työmatkaliikunta on ihan parasta, samalla voi nollata työpäivän kiireet, toteaa Eetu Puntala. Hän hiihtää aikataulun ja sään salliessa Hoiskosta Alajärven jäätä pitkin keskustaan Jamin Alajärven toimipisteelle ja takaisin. Hän työskentelee sieltä käsin kaupungin hallinnoiman Liikunnasta Yhteistyöllä Iloa ja Elinvoimaa-hankkeen palvelukoordinaattorina.

 7. Evijärven Haapajärvenkylän asukkaat pitävät parin vuoden välein pienen talvitapahtuman, jonka he ovat ristineet punaisten poskien päiväksi. –Paistetaan makkaraa, juodaan kahvia, vaihdetaan kuulumisia, ja pari vuotta sitten meillä oli ponikin, jolla pienimmät ratsastivat, mutta…

 8. Kuvia Evijärven lastentapahtumasta

  Kuvia Evijärven lastentapahtumasta lauantailta.

 9. Kuvia ja tulokset Ylikylän jääraveista lauantailta.

 10. Metallialan koulutus on tähän mennessä jakautunut Lappajärven ja Alajärven Kurejoen yksiköihin. Nyt opiskelu siirtyy kokonaan yritysten sisälle. Uudistusta on valmisteltu jo jonkin aikaa.