Uutiset

 1. Saunalautat puhuttavat Lappajärvellä

  Teemu Tamppari on yrittänyt kolmen vuoden ajan löytää laituripaikan saunalautalleen Lappajärveltä.

 2. Vuonna 1968 syntynyt mies lähti Vimpelistä Lappajärvelle kalastamaan 18. heinäkuuta illalla.

 3. Vasikka-aholle frisbeegolfaamaan

  Vasikka-aholla asuva Jorma Tolonen rakensi heinäkuun alussa pihalleen frisbeegolfkentän, joka on lajista kiinnostuneiden vapaassa käytössä.

 4. Vimpelissä etsitään kadonnutta

  Vuonna 1968 syntynyt mies lähti Vimpelistä Lappajärvelle kalastamaan 18. heinäkuuta illalla. Hän ei palannut takaisin.

 5. Evijärveläiset pyöräilijät pettyivät kantatie 63:n Evijärven ja Kaustisen välisen osuuden levennykseen, jossa heidän mukaansa ajateltiin vain autoilijoiden turvallisuutta.

 6. Huuhkaja putosi tiistaina Evijärvellä noin kolme metriä syvään lietesäiliöön.

 7. Etelä-Pohjanmaan muistiyhdistys on vuodesta 2017 lähtien kouluttanut maksutta yrityksiä huomioimaan muistisairaita ja iäkkäitä asiakkaita asiakaspalvelussa. Tarkoituksena on, että he pystyisivät käyttämään lähipalveluitaan ja siten asumaan pitempään kotona.

 8. Työtä kyläläisten hyväksi

  Hoiskon kyläyhdistyksen aktiivinen työnyrkki on pieni, tarjoaa yhdistys kyläläisille isoa apua. Kuuden vuoden ajan se on työllistänyt kyläavustajaa, jonka kyläläiset voivat varata kotiinsa edullisesti auttamaan koti- ja pihatöissä, asioinnissa ja niin edelleen.

 9. Todellisuutta pakoon toisiin galakseihin

  Suvipäivillä nähtiin kolme erikoisnäytöstä kortesjärveläislähtöisen Tomi Saarijärven lyhytelokuvasta Laurin krouvi (2017).

 10. Paikallisten legendojen äärellä

  Alajärven Paalijärvellä on työn alla kyläyhdistyksen elokuva Kipinöitä Unelan takasta, joka kertoo kylän nuorten elämästä 1960-70 -luvulla. Siellä kasvoi kaveruksista yhteen hitsautunut joukko, joka kokoontui Unelan talossa ja toteutti teekkarityylisiä tempauksia, joita kylällä muistellaan edelleen.