Uutiset

 1. Metsän antimia alajärveläisittäin

  VALOKUVAAJA Antti Hintsan Kotini on metsä -projektin alajärveläinen osuus on nähtävillä kirjaston lukusalissa 3. tammikuuta saakka. Näyttely esittelee kymmenen alajärveläisen suhdetta metsään kuvin ja tarinoin.

 2. Kartingin MM-kisat Kauhavalle

  Kartingin maailmanmestaruus tullaan ratkomaan Kauhavan Alahärmässä PowerParkin radalla 5.-8. syyskuuta 2019.

 3. Vimpelin kunnan ja seurakunnan itsenäisyyspäiväjuhlassa julkistettiin perinteiseen tapaan kunnan yrittäjä- ja kulttuuripalkinnon saajat.

 4. Evijärven eläkeläisten joulujuhlassa palkittiin pitkäaikaisesta työstä jäsenrekisterin hoitaja Paula Puotinen eläkeliiton kultaisella ja Mikko Kujala hopeisella ansiomerkillä.

 5. –Onhan se jonkinlainen rajapyykki sekin, toteaa Kari Kultalahti 70-vuotiskekkereidensä alla.

 6. Evijärven kunnon kuntalainen on tänä vuonna lentopallovalmentaja Antti Försti.

 7. Hydraulisylintereitä ja herneitä

  LAPPAJÄRVEN yrittäjien yhdistys julkisti perjantaina valintansa vuoden yrittäjäksi. Hän on Jouni Ahola. –Yritykseni valmistaa ja korjaa hydraulisylintereitä, Ahola kertoo. Sylintereissä voi olla erikoisia mittoja tai kiinnityksiä. –Emme valmista massatuotteita, vaan…

 8. Rauhallinen hetki

  SUNNUNTAI-ILTA. Pöydän ääressä istuu Jere Övermark. Nyt on hetki aikaa rauhoittua. Perjantaina hän lauloi Nelonen-televisiokanavalla Idolsin finaalissa. Yleisöäänestyksen voitti lohjalainen Patrik Blomberg. Toiseksi tuli muhoslainen Leo Pakarinen ja kolmanneksi Övermark. Nelosen kanssa…

 9. INTERVALLIOSASTON väistö entisissä Järviseudun sairaalan tiloissa jatkuu tämänhetkisten tietojen valossa ensi kesään saakka.

 10. JPK katkaisi tappioputkensa

  JPK on jääkiekon III divisioonan Keskimaan lohkossa seitsemäntenä. Sillä on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta kuusi pistettä. –Sarja on todella tasainen, joukkueet ovat pelanneet paljon ristiin ja ovat muutaman pisteen sisällä, kertoi JPK:n hallituksen puheenjohtaja Petri Koskenmäki.