Uutiset

 1. ”Kuin olisi kotiin tullut”

  Mari Humppi palasi viime viikolla Vimpelin S-Marketin marketpäälliköksi. –Kuin olisi kotiin tullut, kuvailee Karstulassa asuva ja viisi vuotta Ähtärissä työskennellyt Humppi.

 2. Uimahallista tuli odotettuakin suositumpi

  Alajärven uimahallin viisi ensimmäistä vuotta ovat olleet vilkkaita.

 3. Jääkärin morsian Y-kinossa

  Suomen jääkärimuseo tuo maanantaina 15. lokakuuta Kauhavan Y-kinoon elokuvahistoriamme merkkiteoksiin kuuluvan Jääkärin morsiamen. Kalle Kaarnan 1931 ohjaama ja Sarastus Oy:n tuottama sotadraama perustuu Sam Sihvon klassikkonäytelmään ja on sen ensimmäinen filmatisointi.  Elokuvasta…

 4. Jääkärin morsian Y-kinoon

  Suomen jääkärimuseo tuo maanantaina Kauhavan Y-kinoon elokuvahistoriamme merkkiteoksiin kuuluvan Jääkärin morsiamen (1931).

 5. Härkäpavun viljelyala pieneni

  Härkäpavun viljelyala Etelä-Pohjanmaalla pieneni viime vuodesta vajaalla viidenneksellä.

 6. Evijärveläislähtöinen Maj-Lis Rantala voitti lokakuun alussa 70-vuotiaiden naisten sarjan Eläkeliiton valtakunnallisessa karaokekilpailussa.

 7. Surma-ahoa kuunteli 150

  Carita Surma-ahon Evijärvellä kuun lopussa järjestämä konsertti keräsi noin 150 katsojaa.

 8. Evijärvelle ei näillä näkymin ole tulossa omaa historiateosta, jota siirtolaisuustutkija Olavi Koivukangas oli ehdottanut.

 9. Kolariautosta irrotettiin katto

  LAPPAJÄRVEN paloaseman pihassa oli viime torstaina kolariauto. Sen sisällä kaksi ensihoitajaa piti huolta kuljettajasta. Kaularankavamman takia hänet piti siirtää paareille pituussuunnassa, joten kolme palomiestä irrotti autosta katon. Pelastusnäytökseen osallistuneet opiskelevat…

 10. Yli neljäkymmentä aamiaiskumppania

  RUNSAAT neljäkymmentä kumppania söi viime keskiviikkona yhteisen aamiaisen Hotelli Kivitipussa. Kun viimeinenkin oli saanut kahvinsa juoduksi, siirryttiin juttelemaan auditorioon. Lue lisää Järviseudun Sanomista 41/2018.