Uutiset

 1. Alajärven terveyskeskuksen uusittua keittiötä esiteltiin perjantaina avoimien ovien päivässä.

 2. Kesä tulee lintujen ja laulujen myötä

  Vimpelin Toimelassa vietettiin jo toista kertaa kevätjuhlaa, jossa toivotettiin kesä tervetulleeksi Venla ja Väinö -kodin väen, torstain päivätoimintaryhmän sekä asukkaiden omaisten voimin.

 3. Rahkonen nopein Lappajärvellä

  Tänä vuonna Tulivuorijuoksussa nopeimmin Kärnänlenkin kiersi kauhavalainen Jukka Rahkonen. Juoksukilpailu ja kuntoilutapahtuma on osa JS-juoksenteluja.

 4. Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta Viinamäentiellä Lappajärvellä tuli 18.5.2019 klo 11:05

 5. Tietyömerkit varoittavat liikkujia poikkeavien olosuhteiden alueen lähestymisestä. Liikenneturva muistuttaa, että työmaiden merkintöjä ja opasteita on syytä noudattaa sekä oman että työntekijöiden turvallisuuden takaamiseksi. Tietyömailla tilannenopeuden merkitys korostuu, ja niillä liikkuvien on syytä pysyä valppaana ja rauhallisena.

 6. Poliisi muistuttaa koirakurista

  Järjestyslain mukaan koiran omistajan tai haltijan on pidettävä koira taajamassa kytkettynä. Koirat voivat olla irti vapaasti vain suljetulla pihalla, koirien harjoituspaikalla ja koirapuistoissa.

 7. Alajärven kaupunin hallinnoima Liikunnasta yhteistyöllä iloa ja elinvoimaa -hanke auttaa Alavolia, Ankkureiden pesäpallojaostoa, JPK:ta ja Lehtimäen Jyskettä toteuttamaan yleisölle markkinoitavia palvelupaketteja. Niissä hyödynnetään kaupungin olemassa olevia tiloja pyrkien lisäämään niistä saatavaa tuloa, sekä kerryttämään toimijoiden eli yhdistysten kassoja, mikä mahdollistaa niiden toiminnan kehittämisen.

 8. Tehostettua valvontaa tehtiin keskiviikkoaamusta lähtien 24 tunnin aikana kaikkien poliisilaitosten alueella lukuun ottamatta Helsingin poliisilaitosta.

 9. Moni kortesjärveläinen on jo tutustunut Pirttiseen remontoituun navettakahvilaan, jossa on marraskuusta lähtien järjestetty jos jonkinlaista juhlaa ja kokousta.

 10. Evijärven lukion ylioppilaat

  Seuraavat henkilöt saavat Evijärven lukiosta valkolakin