Uutiset

 1. Säähavaintopallo pääsi uusiokäyttöön

  Vimpelin Lakeaharjulla sijaitsevan ravintola Välilaskun palvelut paranevat nyt, kun laajennusosa on valmis. Sen kruununa on kauas erottuva valkoinen, jalkapalloa muistuttava uloke, jonka sisään on rakennettu päreillä vuorattu, akustiikaltaan erityinen kokoustila.

 2. Kortesjärven, Alahärmän ja Ylihärmän seurakuntavirastot suljetaan pysyvästi lokakuun alusta. Asiointi niissä siirtyy kokonaan Kauhavalle. Kauhavan kirkkoneuvosto päätti asiasta viime viikolla.

 3. Evijärven seurakunnassa sopuvaalit

  Evijärvellä asetettiin seurakuntavaaleihin vain 14 ehdokasta. Koska paikkoja on 15, kaikki tulivat valituiksi, eli kyseessä on niin sanotusti sopuvaalit. Vastaava tilanne on Vimpelissäkin.

 4. Esko Ahosta esitetään Etelä-Pohjanmaan eläkeliiton puheenjohtajaksi marraskuussa

 5. Pöytälaatikosta lavalle

  Carita Surma-aho konsertoi Evijärvellä sunnuntaina

 6. Roskapussien värillä ei ole enää väliä, ja muovipussitkin kelpaavat yhä

 7. Leikin kautta kiekkoilun pariin

  Viime viikolla käynnistynyt Leijona-kiekkokoulu keräsi ensimmäisellä kerralla Järviseudun jäähallille parikymmentä lasta, joiden joukossa oli vasta luistelemaan opettelevia kolme-neljävuotiaita ja vähän vanhempia, jo sujuvasti luistelevia.

 8. Vimpelissä SPR:n Nälkäpäiväkeräys toteutetaan tänään kello 10-16 koululaisten ja yhdistyksen vapaaehtoisten voimin. Tukikohtana toimii Nuorisoseura.

 9. Suomen Lanka uusiin käsiin

  LÄNSIRANNANTIEN varrella Karvalassa toimii Suomen Lanka Oy. Nyt siinä lankoja pitelevät Saila-Maria Saariaho ja Kimmo Angervisto. Yhtiön he ostivat Elina ja Harri Ikoselta. Yritys tunnetaan varsinkin kalalangasta, jota se markkinoi Liina- ja Molla-tuotemerkeillään. Rullan kyljessä näkyy…

 10. S-marketin rakentaminen alkoi

  MAANANTAINA alettiin rakentaa uutta S-markettia Lappajärven keskustaan. Osuuskauppa KPO:n myymälärakennus ja polttoainejakelupiste nousevat Kärnäntien liikenneympyrän lähelle. Rakennusurakan hoitaa Rakennus-Korpela Oy. –Juhannukseen asti on aikaa, sanoo vastaava mestari Sampo…