Uutiset

 1. Varovasti sienimetsällä

  Tähän aikaan vuodesta voi löytää erilaisia tatteja ja rouskuja, mustavahakkaita, jonkin verran kantarelleja ja suppilovahveroja ja joitain haperolajeja.

 2. Suomenselän taiteilijaseura kokosi 50-vuotisjuhlanäyttelynsä Nelimarkka-museoon. Etelä-Pohjanmaalla ja koko Suomessa Ähtäristä käsin toimiva seura esittäytyy museossa kolmessa kerroksessa 67 taiteilijan ja 188 teoksen voimin.

 3. Hunajaa, kananmunia, juureksia, lampaan ja pihvikarjan lihaa ja yllin kyllin kaikkea muuta! Tuotteiden lisäksi yli 200 maatilaa ja maaseutumatkailuyritystä kutsuu kokemaan elämyksiä, nauttimaan sadonkorjuun herkuista ja tutustumaan tilan elämään. Valtakunnallinen Osta tilalta! -päivä järjestetään nyt kolmannen kerran lauantaina 15.9.2018.

 4. 4H-järjestön ja Eastman Chemical Companyn nuoria työllistävä ja viljelijöille maksuton valtakunnallinen keräyskampanja kulkee nimellä Vastuullinen Virtanen.

 5. Hallituspuolueiden maa- ja metsätalousvaliokunnan jäsenet Hongisto, Kalmari ja Eestilä: Kun peto on kruunun merkissä, niin kruunu maksaa vahingot

 6. Project Impact yrityksiä valmentamaan

  PARI viikkoa sitten Lappajärven kunnanhallitus päätti, että kunta osallistuu 5 000 eurolla hankkeeseen, jolla pyritään edistämään aasialaisten hyvinvointimatkailua Lappajärvelle (JS 29.8.). Viime torstaina kunnan ja Project Impact Oy:n edustajat allekirjoittivat hanketta koskevan…

 7. Vimpelin kunnassa käynnissä olevaa 100 hyvää tekoa Vimpelistä -kampanjaa jatketaan syksyn ajan.

 8. Mirjanpelto valmiiksi marraskuun loppuun

  KUNNANVALTUUSTO myönsi pitkällisten keskusteluiden ja äänestyksen jälkeen 115 000 euroa kunnan omistaman Mirjanpellon kiinteistön muutostöihin.

 9. Evijärven peruna oy juhli viime viikolla 70-vuotisiaan.

 10. Kuntayhtymä Kaksineuvoinen hakee valtioneuvostolta poikkeuslupaa uuden niin sanotun hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi Kauhavalle. Valtuusto asettui maanantaina Kaksineuvoisen tueksi lupa-asiassa.