Uutiset

 1. Joulu alkoi Evijärven keskustan liikkeissä jo perjantai-iltana. Yrittäjät valaisivat kylänraitin jouluvaloin ja lyhdyin ja monet liikkeet olivat auki tavallista myöhempään. Tarjolla oli joulupuuroa ja karkkia, ja pukki kuunteli lasten lahjatoiveita.

 2. Maksu perittäisiin sairaanhoidollisista sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan käynneistä, kuten haavanhoidot, ompeleiden poistot, korvahuuhtelu, injektiot ja matkailijoiden rokotukset, itsenäisistä vastaanottokäynneistä, kuten päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto, sekä diabeteshoitajan tai astmahoitajan kaltaisen asiantuntijahoitajan vastaanotoista.

 3. VEDON Korisliiga-joukkue suuntaa kohti ruuhka-Suomea tavoitteenaan täydentää pistetiliään viikonlopun otteluissa.

 4. Pääjuhlaa vietetään Härmän kylpylässä itsenäisyyspäivänä perjantaina. Jo edellispäivänä juhlinta aloitetaan Ylihärmän kirkonkylän koululla ja nuorten Kauhava 10 -gaalassa Hela-ravintolassa.

 5. Kauhavan 19. marraskuuta kokoontunut kirkkoneuvosto päätti, että kanttorit tarvitsee jatkossa vetää harvempia seurakunnan musiikkiryhmiä.

 6. "Olen työskennellyt jo pitkään kotiseurakunnassani ja ajattelin, että on hyvä välillä nähdä myös toisen seurakunnan elämää. Toivoisin, että voisin vastavuoroisesti rikastuttaa Evijärven seurakuntaa omalla kokemuksellani", Aki Paavolan sijaiseksi valittu Laura Lahdensuo kertoo.

 7. Kauhavan 19. marraskuuta kokoontunut kirkkoneuvosto päätti aloittaa YT-neuvottelut joulun jälkeen. YT-neuvottelujen tavoitteena on korjata seurakunnan kasvavaa alijäämää vähentämällä henkilöstöä.

 8. Tiedotusta, vuoropuhelua, palautetta ja toivomuksia. Niistä on tehty kansalaisillat, joita Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää kaikissa kunnissaan.

 9. Äänestä Special Luciaa

  Vuoden 2019 Special Lucia valitaan joulukuun 11. päivä. Äänestä suosikkiasi viidestä ehdokkaasta.

 10. TÄNÄKIN vuonna joulutunnelmaan virittäydytään Evijärven joulupolulla perjantaina 29. marraskuuta. Polku kulkee kello 18–20 Jannen koneen takaa lähtevää Laituritietä pitkin venerantaan ja sieltä Pihlajarinteen kerhohuoneelle. Polun varrella kuunnellaan ja lauletaan partio- ja…