Uutiset

 1. Mahdollisuuksien Maaseutu -hanke on kolmen kylän, Itäkylän, Patanan ja Sääksjärven, yhteinen pilottihanke. Innostavia luentoja ja työpajoja tarjoava hanke lähestyy elinkeinojen kehittämistä aivan uudesta näkökulmasta.

 2. Etelä-Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimistossa oli huhtikuun lopussa 6288 työtöntä työnhakijaa.

 3. Seinäjoki, Ilmajoki ja Alavus olivat kymmenen kärjessä Suomen Yrittäjien toteuttamassa Elinkeinopoliittinen mittaristo -kyselyssä, joka julkistettiin keskiviikkona Kunnallisjohdon seminaarissa Tampereella.

 4. Evijärven kunnalla ideakilpailu

  Miten puistikkoa hyödynnetään? Millaisessa puistossa sinä viihtyisit?

 5. Villa Väinölä käyttöön kesällä

  Alvar Aallon suunnittelema Villa Väinölä jälleen on kalustusta vaille käyttökunnossa ja se on tarkoitus ottaa näyttely- ja residenssitoiminnan käyttöön kesän aikana. Kaupunginhallitus myönsi kalustukseen 24 420 euron määrärahan.

 6. Evijärven Urheilijoiden Kuntalaiset kuntoon -hanke päättyy toukokuun loppuun.

 7. Vimpelin Vedon Superpesis-joukkue pääsee tänään tositoimiin viikon tauon jälkeen, kun kohtaa Haminan Palloilijat Saarikentällä kello 18 käynnistyvässä ottelussa.

 8. Koetabloid saapui kirjapainosta

  Järviseudun Sanomien formaatti muuttuu syyskuussa.

 9. Etätyölle omia tiloja Evijärvellä

  Evijärven kunnantalolta löytyy nykyään kaksi etätyökäyttöön tarkoitettua toimistoa. Uudistuneessa kirjastossa on lisäksi tutkijankoppi ja kokoustilat.

 10. Luoma-ahon kylätalolle kuntarahoitus

  Kylätalo osaksi monipalvelukeskusta -hankkeelle myönnettiin 97 580 euron kuntarahaosuus liikunta- ja kokoustilan rakentamiseksi Luoma-aholle. Kaupunginhallitus hyväksyi esityksen kokouksessaan maanantaina.