Uutiset

  1. Torstaina vietetty Intervalliosaston itsenäisyyspäiväjuhla käynnistyi laululla Siniristilippumme.

  2. EI tässä tilaisuudessa ole ikinä ennen ole näin paljon ollut väkeä, totesi EL Vimpelin varapuheenjohtaja Raimo Aho yhdistyksen jouluruokailussa seurakuntatalolla. Samalla juhlittiin 35 toimintavuotta pienimuotoisessa juhlassa. Paikalle saapui 134 henkilöä, ja sali olikin tupaten täynnä.

  3. EVIJÄRVEN rakennusmestari Juha Sadeharju kertoo, että tekojäälle päästään luistelemaan pian. –Meistä riippumattomista syistä jäädytyskontin saapuminen on viivästynyt. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että kontti saadaan tänne ensi viikon aikana. Samalla kaivetaan ja rakennetaan…

  4. Perjantai-iltana oli yrittäjien perinteinen joulunavaus, ja lauantaina kunta ja yrittäjät viettivät nuorisoseuralla pikkujouluja, joissa kukitettiin vuoden yritys, 40 vuotta täyttäneitä firmoja sekä väistyvä puheenjohtaja Seija Rankinen.

  5. Kortesjärven joulunavaus järjestettiin tänä vuonna Seolla.

  6. Elokuussa 2021 käyttöönotettava opetussuunnitelma muuttaa lukiokurssit opintopisteiksi ja antaa mahdollisuudet oppiaineiden väliselle aiempaa kiinteämmälle yhteistyölle.

  7. Liki 600-sivuinen tiiliskivi "Suomen jääkärit — Itsenäisyytemme kärkijoukko" kokoaa yksiin kansiin myös vähemmän tunnettua jääkärihistoriaa. Se kertoo muun muassa, kuinka jääkärien voidaan katsoa rakentaneen Suomen maanpuolustuksen eli puolustusvoimat, rajavartiolaitoksen ja suojeluskuntajärjestön.

  8. Evijärveläinen kulttuuri- ja kotiseutumies Heikki Valijoki täytti marraskuussa 80 vuotta.

  9. Evijärven 25.11. kokoontuneen kunnanhallituksen päätöksiä.

  10. Vimpelin kunnanjohtaja Sami Gustafsson muuttaa nimensä. Kuntaa johtaa itsenäisyyspäivästä eteenpäin Sam Leijonanmieli.