Uutiset

 1. SUOMEN naiskoriksen kohutuin pelaaja, 194-senttinen Awak Kuier nähdään keskiviikkona Vimpelin Liikuntahallilla, kun Veto ja HBA iskevät yhteen kello 18.30 alkavassa Naisten Korisliigan ottelussa.

 2. JÄRVISEUDUN Omaishoitajat ja läheiset ry toteuttaa kevään aikana suuren määrän erilaista toimintaa. Lue myös yhdistyksen hallituksen uudistuneesta kokoonpanosta, toimistoharjoittelija Kirsi Sänkiahon kokemuksista sekä siitä, mitä omaishoidon ohjaajat ovat mieltä omaishoidon tuen määrästä.

 3. Eilisen kunnanhallituksen päätöksiä.

 4. KOTISAIRAALAN toiminta käynnistyi helmikuun alkupuolella useiden vuosien suunnittelun jälkeen, kun sen toteuttamiseen löytyi henkilökuntaa. Alajärven akuuttiosaston alaisuudessa toimivan neljän hengen yksikön kiintopiste on akuuttiosaston tiloissa.

 5. JÄRVI-POHJANMAAN perusturva ja kansalaisopisto järjestävät yhteistyössä tukihenkilö- ja tukiperhetoiminnan kurssin. Edellinen kurssi järjestettiin kaksi vuotta sitten ja siitä oli hyviä kokemuksia.

 6. Kunnanvaltuuston vuoden ensimmäisen kokouksen asialistalla oli isoja investointeja sekä järven säännöstelyn muutosasia.

 7. 50 vuotta kuorolaulua

  Arvi Kangastie on ehtinyt laulaa jo 50 vuotta lukuisissa eri kuoroissa.

 8. Vilma Leppäniemi treenaa tällä hetkellä sekä judon PM-kisoja että ylioppilaskirjoituksia varten. Takana on tällä kaudella kaksi kisaa ja kevään kalenteriin on merkattu toiset kaksi kisaa.

 9. VIMPELIN Vedon Superpesis-joukkue kykeni lyömään sunnuntaina Kankaanpään Mailan halli-SM-turnauksen alkulohkon ottelussa numeroin 2–0 (2–1, 3–1) vaikka KaMa sai kudottua kymmenen kolmostilannetta Vedon seitsemää vastaan.

 10. Vimpelin valtakunnansalin työmaalla voi tavata helmikuun aikana joukon iloisia talkoolaisia eri puolilta Suomea.