Uutiset

 1. Pietarsaaressa tapahtui vakava väkivallanteko, silminnäkijähavaintoja kaivataan.

 2. LAPPAJÄRVEN Veikkojen Petra Olli nousee ensi sunnuntaina kisakoneeseen. Tiistaina hän aloittaa painin maailmanmestaruuskilpailuissa Unkarin Budapestissä. Olli painii naisten 65 kilon sarjassa. Tilanne vaikuttaa lupaavalta, sillä maaliskuussa Venäjän Kaspijskissa hän voitti samassa…

 3. Länsirannan viemäri saa sivuhaaroja

  SYYSKUUN puolivälissä Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myönsi Lappajärven kunnalle 155 000 euroa valtionavustusta Länsirannan viemäröinnin kakkosvaiheeseen. Kokonaiskustannuksiksi ely-keskus hyväksyi 310 000 euroa. –Toteuttamisaikaa on vain marraskuun…

 4. Vesijohtovuoto Kortesjärvellä

  Vesi on poikki Kortesjärven Kivikankaalla, Antintuvalla ja Lammassaaressa tänään arviolta kello 9:30–12:00 välisenä aikana. Vedenjakelu keskeytetään vuotaneen vesijohdon korjaustöiden vuoksi.

 5. Neulominen on kuin meditointia

  KÄSITYÖHARRASTUKSET ovat kokeneet hurjan nousun vuodesta 2008, jolloin Eeva Vähäkangas löysi neulomisen pariin. –Suomalaiset neule-podcastit ovat suosittuja, uusia värjäreitä tulee koko ajan, sukkakirjoja julkaistaan ja myydään paljon. Käsityöt ovat vastapainoa kiireiselle elämäntyylille. Some, messut ja tapahtumat tarjoavat samanhenkisiä ystäviä ja yhteisöllisyyttä. Mukaan tulee yhä nuorempia ihmisiä.

 6. Yhä asiakaslähtöisempää kuntoutusta

  Kun Juha ja Katariina Latvala ostivat Vimpelin fysioterapian vuonna 1988, oli kuntoutustoiminta hyvin erilaista kuin nykyään. Potilaita hoidettiin lähes samalla muotilla ja hoito tapahtui paljon erilaisilla koneilla.

 7. Veto-fanit yhteisöllisyyttä lisäämässä

  -Onko kolmosta? Veto-fanit ilahduttivat perjantaina Venlan ja Väinön asukkaita bingon merkeissä.

 8. Kortesjärveläislähtöinen Hermanni Sankelo valittiin syyskokouksessa Pohjanmaan kokoomusnuorten puheenjohtajaksi ensi vuodelle.

 9. Aistielämyksiä teatterissa

  Vauvateatterissa merkittävässä roolissa ovat erilaiset aistielämykset.

 10. Taksvärkin tuotto löytökissojen hyväksi

  Vimpelin yhteiskoulun oppilaiden taksvärkkipäivä tuotti tänä syksynä 945 euroa. Se lahjoitettiin oppilaskunnan hallituksen päätöksellä Alajärven Tassutiimille, joka toimii nyt myös Vimpelin alueella.