Katutaiteilijan näyttely

29.11.2021 10:00 — 19.12.2021 21:00

Tervetuloa ihastelemaan kesän katutaiteilijakiertueen antia Vimpelin kirjastolle 29.11.–19.12.2021!

Seinäjokelainen kuvataiteilija Ville Hautaluoma toimi kesällä 2019 Seinäjoen katutaiteilijana. Hyväksi ja pidetyksi todettua konseptia päätettiin kuluneena kesänä laajentaa, ja Hautaluoma suuntasi Katutaiteilija Etelä-Pohjanmaalla -kiertueen merkeissä maalaamaan kauniita ja kullekin paikkakunnalle tärkeitä paikkoja ja maisemia viiteen eteläpohjalaiskuntaan: Alavudelle, Kuortaneelle, Vimpeliin, Lappajärvelle ja Soiniin.

Nyt kaikkia viittä Hautaluoman katutaiteilijakiertueen puitteissa maalaamaa öljyväriteosta pääsee katsomaan Vimpelin kirjastolle kolmen viikon ajan marraskuun 29. päivästä lähtien. Taidenäyttely on avoinna kirjaston aukioloaikojen puitteissa, ja sen järjestää Vimpelin kunta yhdessä Etelä-Pohjanmaan alueellisen kulttuurin kehittämistehtävän Kulttuurin paikan kanssa.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään ikäihmisille suunnattu taidehetki Vimpelin kirjastolla torstaina 9.12. klo 14.30–15.30. Taidehetkessä keskustellaan ja muistellaan taulujen innoittamista asioista ja mahdollisesti luodaan yhdessä myös runo. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista tai aiempaa kokemusta taiteilusta. Lämpimästi tervetuloa!

Näytä EP-kalenterissa

Jaa tapahtuma: