Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Young living -hyvinvointi-ilta

marraskuu 17 klo. 18:00 - 21:00

Vapaa
Young Livingissä on kysymys itsensä ja muiden voimaannuttamisesta luonnon elävän energian eli eteeristen öljyjen avulla 💕
Tällä hetkellä ihmiset ympäri maailman etsivät keinoja, joilla elää luonnollisempaa ja terveempää elämää. Synteettisiä aineita sisältävistä haitallisista tuotteista halutaan päästä eroon.
YL tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden elää tarkoituksenmukaista ja terveellistä elämää. Puhtaat eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteet tuovat hyvinvointia ja mielenrauhaa.
Tule kokemaan luonnon puhtaan voiman mahti ja oppimaan, kuinka voit tuotteillamme tuoda elämääsi lisää hyvinvointia! 🥰 Tutustutaan lyhyesti Young Livingin historiaan, Seed To Seal – laatustandardiin sekä aloituspakkauksen öljyihin ja niiden monipuoliseen käyttömahdollisuuteen. Öljyistä meille kertovat Maiju Pajala ja Kirsi Humalajoki.
Paikan päällä saat testata tuotteita ja voitkin valmiiksi miettiä, onko itselläsi jokin haaste johon haluaisit tukea tuotteillamme. Paikan päältä voi halutessaan ostaa myös tuotteita: varsinkin öljyjä löytyy useita erilaisia. Ostopakkoa ei kuitenkaan ole.
Mahdollisuus myös ääniskannaukseen, joka mittaa äänenvärähtelyä ja tuloksesta ehdottaa, mitkä tuotteet ja hyvinvointipalvelut tukevat omaa hyvinvointiasi tällä hetkellä parhaiten. Skannaus muistuttaa kehon koostumus -mittausta. Skannaus maksaa 15e, mutta Young Livingin jäseneksi liittyvät saavat sen ilmaislahjana.
Young Livingissä on myös liiketoiminnan mahdollisuus. Kaikki on kiinni vain sinusta itsestäsi, kuinka ahkerasti käytät öljyjä ja jaat käyttökokemuksiasi muille 😊 Tällä matkalla ei olla yksin, vaan tehdään sitä yhdessä toinen toistamme tukien ja auttaen ❤ Palkkiojärjestelmä meillä on kansainvälisesti maailman parhaimpien joukossa! 🙌
Voit kutsua myös ystäväsi mukaan hyvinvointi-iltaan! ❤ Kaikki osallistujat saavat pienen näytelahjan Thieves Household Cleaner yleispesuainetta. Osallistujien kesken myös arvonta, palkinnon ilmoitamme myöhemmin.
Tarjolla on pientä purtavaa, suolaista ja makeaa kera kahvin ja teen. Ilmoitathan tulostasi etukäteen: kultainen.kiulukka@gmail.com 🥰
Yhdessä voimme pienentää myrkkyjalanjälkeämme, elää terveellisempää elämää ja varmistaa, että jätämme hyvinvoivan planeetan myös seuraaville sukupolville ❤

Tapahtumapaikka

Kultainen Kiulukka
Nissintie 46
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.