Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pesänjako – Lappajärven kesäteatteri 29.6.2022 – 7.8.2022

kesäkuu 29 klo. 17:00 - elokuu 7 klo. 15:30

31€ - 35€

Rikollisen hauska musiikkikomedia Lappajärven kesäteatterissa 2022

Kesällä 2022 Lappajärven kesäteatterin ohjelma on monipuolinen ja tuttuun tapaan musiikkia ja huumoria täynnä. Rikollisen hauska musiikkikomedia Pesänjako nähtiin loppuunmyydyssä Pyynikin kesäteatterissa kesällä 2021 ja meillä on ilo ilmoittaa että kesällä 2022 Pesänjako – esityksestä saadaan nauttia Lappajärven kesäteatterissa.

Lavalla nähdään huippunäyttelijöitä: Sari Siikander (useat elokuvat ja televisiosarjat mm. Team Ahma), Minna Koskela (monet elokuvat ja tv-sarjat. mm. Kumman Kaa), Sami Hintsanen (Tartu Mikkiin juontaja) sekä useissa teatterinäytöksissä vakuuttaneet Mikko Rantaniva, Ville Majamaa sekä Pasi SarikoskiNäytelmässä mukana myös enkeliääninen Senni Raappana ja kitaran kanssa oman roolinsa taitaja Louie So . Tarina kietoutuu hulvattomaksi vyyhdiksi Tuure Kilpeläisen ja Kaihon Karavaanin musiikin tahdissa. Ohjaus : Marika VapaavuoriHulvattoman tarinan käsikirjoituksen takaa löytyy rautainen kolmikko Ville Pusa, Sami Hintsanen ja Jani Karvinen eli Pinky Ponky Productions.

Odotettavissa on siis varmasti mieleenpainuva ja hauska kesä!

Konsertti ja stand up esityksiä on myös luvassa. Julkaisemme ohjelmaa sitä mukaan kun kesä lähenee. Pysy siis kuulolla ja muista hankkia kesän 2022 liput ajoissa.

Yhtenä muutoksena viikolla olevien esitysten aloitusajankohta klo 18.

katso esitysaikataulut ja osta liput

www.lappajarvenkesateatteri.fi

Tiedot

Alkaa:
kesäkuu 29 klo. 17:00
Loppuu:
elokuu 7 klo. 15:30
Hinta:
31€ - 35€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
www.lappajarvenkesateatteri.fi

Järjestäjä

Lappajärven kesäteatteri
Puhelin:
0505224903
Sähköposti:
info@lappajarvenkesateatteri.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lappajärven kesäteatteri
Itäkyläntie 97
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.