Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Laavulaulut Kärnän laavulla

kesäkuu 19 klo. 19:00 - 20:00

Vapaa
Kulttuuriyhdistys Karikko ry:n järjestämät Laavulaulut lauletaan keskiviikkona 19.6. Kärnän laavulla klo 19.00–20.00. Yhteislaulutilaisuudessa lauletaan tuttuja suomenkielisiä lauluja Karikon uudistetusta lauluvihkosta osallistujien toiveiden mukaan. Lauluja säestää Karikon muusikot. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Viime kesänä laulut laulettiin uimarannalla olevan pöydän ääressä, joten omia istuimia ja alustoja kannattaa varata mukaan. Laavulle voidaan tuli laittaa mikäli innokkaita makkaranpaistajia löytyy.
Tervetuloa mukaan laulamaan, kuuntelemaan, nauttimaan musiikista ja upeasta maisemasta! Tilaisuudessa on säävaraus ja tilaisuuden peruuntumisesta/siirrosta tiedotetaan Karikon Facebook-profiilissa.
Tulevia Laavulauluja lauletaan heinäkuussa Itäkylän kylätalon rannassa torstaina 18.7. ja elokuussa Karvalan nuorisoseuran rannassa torstaina 15.8. Kaikki tilaisuudet alkavat kello seitsemän ja kestävät noin tunnin.

Tiedot

Päivämäärä:
kesäkuu 19
Aika:
19:00 - 20:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , , , ,
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/1130126324878853/

Tapahtumapaikka

kärnän laavu
Korkeasaarentie 5
Lappajärvi, 62600
+ Google Map

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.