Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: KOLMAS PYÖRÄ -musiikkikomedia

KOLMAS PYÖRÄ -musiikkikomedia

6.7.2023 klo. 18:00 - 20:30

35€

KOLMAS PYÖRÄ -musiikkikomedia on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta. Tinder, Eliitti

KOLMAS PYÖRÄ -musiikkikomedia on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta. Tinder, EliittiKumppani, Match, Be2, mistä ja miten tietää missä ja “Kuka on se oikea” tai onko kaikille olemassa “Meidän biisi” ja “Paremmat päivät”.

Rakkauden autokorjaamo, Pesänjako ja Swingijengi -esitysten kirjoittajien uusi rakastettavan hauska komedia marssittaa näyttämölle naurettavan gallerian deittikumppaneita, joiden kanssa yleisöllä on täysi työ selvitä treffien loppuun asti rakastumatta tai vaipumatta epätoivoon. Lavalla loistavat mm. TV:stäkin tuttu Sofia Arasola (Salatut elämät/Rantabaari) sekä jo viime kesänä Lappajärvellä ihastuttanut Mikko Rantaniva.

Miksi rakastuminen on niin helppoa, mutta rakastaminen niin vaikeaa? Montako eri hahmoa pystytään esittämään yhden komedian aikana? Ja mihin katosi Saaran unelmien mies Matti?

Tule Kolmannen pyörän kyytiin ja ota selvää !

Liput ja näytöspäivät www.netticket.fi/kolmas-pyora

Rooleissa: Janne Kallioniemi, Ville Pusa, Jani Karvinen, Sofia Arasola, Mikaela Nokelainen

Ohjaus: Jani Karvinen
Käsikirjoitus: Sami Hintsanen, Jani Karvinen, Ville Pusa ja Ville Majamaa

Tiedot

Päivämäärä:
6.7.2023
Aika:
18:00 - 20:30
Sarjat:
Hinta:
35€
Tapahtumaluokat:
, ,
Kotisivu:
https://www.netticket.fi/kolmas-pyora

Tapahtumapaikka

Lappajärven kesäteatteri
Itäkyläntie 97
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.