Vimpeli

 1. Vimpelin Lakaniemestä käynnistynyt pesulatoiminta työllisti vuosikymmenten aikana lakaniemeläisiä ja kymmeniä ihmisiä aina Lapuaa myöten usean yrittäjän vetämänä. Lue lukijan toivejuttu tästä lyhentämättömänä.

 2. Huumeiden käytön kasvu on maanlaajuinen ilmiö, joka heijastuu myös Järvi-Pohjanmaalle. Millainen ongelma huumeet ja niiden käytön lieveilmiöt täällä sitten ovat? Asiaan ottavat kantaa kokemusasiantuntija Kari Korhonen, toisen asteen koulujen rehtorit sekä Järvi-Pohjanmaan sosiaalitoimen työntekijät.

 3. OMA Säästöpankki Oyj teki jälleen uuden tulosennätyksensä.

 4. Joitakin asioita on tehtävä toisin, jotta Vimpelin Veto pystyy palaamaan kultakantaan, sanoo pelinjohtaja Tomi Niskanen.

 5. Vimpelin kunnanhallitus (8.2.2021) käsitteli nuorten kesätyöllistämisen lisäksi kiinteistökauppoja koskevia asioita sekä päätti suorittaa kunnanvaltuuston toiminnan arvioinnin päättyvän valtuustokauden ajalta ulkopuolisen toimijan avulla.

 6. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin viikonloppuna (pe–su 5.–7.2.) kymmenen uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 538. Viimeisen kahden viikon aikana on todettu yhteensä 44 tartuntaa, alueen ilmaantuvuus on 22,8/100 000 asukasta ja…

 7. KUN koko Suomeen saatiin kunnon talvi, se lisäsi automaattisesti myös moottorikelkkojen käyttöä ja näkymistä maastoissa. Väärinkäytöksiä kelkoilla ajossa on tavattu aina ja kiukku tulee maanomistajilta, joiden mailla ajetaan luvatta. Etelä-Pohjanmaan Moottorikelkkailijat ry on yksi…

 8. KOKOONTUMISRAJOITUKSET vaikuttavat seurakuntien kokoavaan toimintaan lähes halvaannuttavasti. Vimpelin seurakunnan diakoniatyön toimintamuodoista ikäihmisten keittolounas ja sen yhteydessä järjestettävä SPR:n Kultaisen iän kerho ovat tauolla. Hartauksia asumispalveluyksiköissä ei järjestetty lähes vuoteen, mutta diakonin viransijainen Tiina Harju otti yhteyttä vastaavaan lääkäriin, ja sai luvan aloittaa seurakunnan hartaushetket varotoimet huomioiden.

 9. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista kymmeneen henkilöön Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Vaasan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla sekä Punkalaitumen kunnassa. Keski-Pohjanmaan (pois lukien Reisjärvi) ja Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla osallistujamäärä on rajoitettu 20 henkilöön. Rajoitukset ovat edelleen välttämättömiä epidemiatilanteen rauhoittamiseksi ja ne ovat voimassa 9.2.–1.3.2021 asti.

 10. Mainos

  Muista ystävää, sukulaista tai vaikka etänä työskentelevää kollegaa tervehdyksellä!