Vimpeli

  1. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen 23.2.2021 seitsemän uutta koronavirustartuntaa.

  2. Järvi-Pohjanmaan peruspalvelujohtajan virkaa haki 10 henkilöä.Haastattelutyöryhmä kutsui haastatteluun 5 henkilöä, joista neljä etenee soveltuvuustesteihin.

  3. Tällä hetkellä Järvi-Pohjanmaan koronatilanne on muuta Suomea parempi, mutta pandemiajohtoryhmä suosittelee viettämään, samoin kuin alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki, talvilomaa laduilla, mäissä ja metsissä sellaisten paikkojen sijaan, joissa suuri määrä ihmisiä kohtaa sisätiloissa.

  4. JUKKALAN Veijon ja Minnan perhe viettää talvisin paljon aikaa laskettelurinteissä. Harrastus sai alkunsa nyt 14-vuotiaan Tonin innostuessa siitä noin kuusi vuotta sitten, minkä jälkeen vanhemmatkin lähtivät laskettelemaan yhä useammin. Nyt alppilajeja treenaa aktiivisesti pian 12-vuotias Joonas ja myös 8-vuotias alppikerholainen Jaakko lähtee rinteeseen aina kun se on mahdollista.

  5. Millä mielellä Vedon Korisliiga-naiset lähtevät vierasotteluihin, valmentaja Jukka-Pekka Kujala?

  6. Rokotetyöryhmä tiedotti tiistaina koronarokotusten edistymisestä. Riskiryhmien rokottamisesta on luvassa lisätietoja ja ohjeita ensi viikolla.

  7. Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle Hietojanlahden kunnostushankkeen aikaistamista ja supistamista suunnitellusta, jotta ELYn myöntämä avustus saadaan käyttöön. Hanketta suunnitellaan toteutettavaksi tämän vuoden aikana ensi vuoden sijasta.

  8. Jääteema jatkuu Kraatterijärven seudulla yhä näyttävämmin, kun Vimpeliin avataan ensi talvena jäätaidekeskus. Sen teemana on soiva jäätaidenäyttely, Camille Saint-Saensin Le Carnaval Des Animaux eli Eläinten karnivaali. Ympäristön asukkaat, matkailijat sekä koululais- ja muut ryhmät pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta jäätaidenäyttelystä ja jääsatumaailmasta helmikuusta 2022 alkaen.

  9. JAMIN yksiköissä koettiin torstaina ja perjantaina hämmentyneitä, mutta iloisia hetkiä, kun niissä tutustumassa ollut äänekoskelainen Kerttu paljastuikin Ruusu Leppäseksi, tubettaja ruusukukkaseksi.

  10. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin viikonlopun aikana 19.-21.2.2021 kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Kolme tartunnoista liittyy JIK-alueen tartuntaketjuun, joka on osoittautunut UK-variantin aiheuttamaksi. Tartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on…