Alajärvi

 1. Kokkolassa asunut Marko Isolehto löysi uuden kodin Fagerkullan pappilasta monien yllättävien vaiheiden jälkeen. Rokkaava haudankaivaja nauttii musiikillisesta yhteisöstä, joka on löytynyt isän sukujuurilta. Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävä Fagerkullafest on pitkäaikaisten unelmien täyttymys.

 2. JÄRVISEUDUN SANOMAT on vähän kuin oma lapseni, toteaa lehteä vuodesta 2013 lähtien taittanut Sanna Tapanimäki.

 3. Jamista valmistuneita

  Jamin Alajärven, Alavuden, Vimpelin ja Lappajärven toimipisteistä keväällä 2022 valmistuneet.

 4. ALAJÄRVEN kirjaston puistoalueella kokoonnutaan piknik-tunnelmissa lauantaina 11.6. kello 11–14 juhlistaen kesää, elämää ja runoutta!

 5. Perunan istuttaminen on Etelä-Pohjanmaalla paikoin vielä kesken.

 6. ALAJÄRVEN Ankkureiden naisten joukkue johtaa suomensarjan länsilohkoa neljän ottelun jälkeen. Se on voittanut kolme ottelua ja Haapajärveä vastaan pelatusta ottelusta se otti yhden pisteen.

 7. PIETARSAAREN Järviseutulaisten viikkotapaamiset päättyivät perinteiseen, kesätaukoa enteilevään, ohjelmalliseen kevätjuhlaan.

 8. EEMELI Rauhala Lappajärveltä valmistuu kolmevuotisen opiskelurupeaman jälkeen sähköalalle asentajaksi Järviseudun Ammatti-instituutista Lappajärveltä.

 9. ALAJÄRVEN ANKKUREIDEN pesisjunioreiden siirryttyä talvitreeneistä pallohallilta ulkokentille käy kaupungin pesäpallokentillä kova kuhina. Ankkureiden 14 juniorijoukkuetta, harjoittelevat keskimäärin kaksi kertaa viikossa ja pelejä on kesän ottelukalenteriin merkattu 120.

 10. ETELÄ-POHJANMAAN Osuuskauppa on allekirjoittanut vuokrasopimuksen uudesta S-marketista Lehtimäelle. Hankkeen toteuttaa Ksentos Oy, jonka vuokralaisena Eepee on ollut myös vanhassa kiinteistössä.