Lappajärvi

 1. Attendo antoi selvityksen Joelinkodista

  Attendo toimitti viime viikon perjantaina aluehallintovirastolle selvityksen Joelinkodista, kertoo Yle uutisessaan.

 2. Haluatko pysyä ajan tasalla mökkikuntasi tapahtumista ja kunnallisista tiedotuksista mökkialuettasi koskien? Liity Järviseudun Sanomien kesäasukasrekisteriin, niin pysyt kartalla.

 3. Huumeet näkyvät entistä enemmän myös liikenteessä. Liikenneturvan kyselyn mukaan peräti joka neljäs nuori tuntee tai tietää henkilön, joka on kuljettanut ajoneuvoa huumeissa. Toisaalta nuorten asenteet rattijuopumusta kohtaan ovat tiukat. #Rohkee-kampanja kannustaakin puuttumaan päihtyneenä ajamiseen, oli aine mikä tahansa.

 4. Sähköpotkulautailun ABC

  Onnettomuusuutisoinnit meiltä ja maailmalta ovat herättäneet huolta sähköpotkulaudoilla kulkemisen turvallisuudesta. Liikenneturva kertaa pelisääntöjä: laitteilla kuljetaan samoilla liikennesäännöillä kuin pyörällä.

 5. LaVelle köydenvedon SM-hopeaa

  Lappajärven Veikkojen pesisnaiset ottivat Lappajärven markkinoilla nimiinsä köydenvedon SM-hopean

 6. Juhlamarkkinat alkoivat Lappajärvellä

  Helteinen sää on houkutellut Lappajärvelle reilusti väkeä

 7. Järviseudun Sanomilla arvontaa markkinoilla

  Järviseudun Sanomilla on avoimet ovet huomenna alkavilla Lappajärven markkinoilla.

 8. Alajärvellä sinilevää

  Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus seuraa levätilannetta 27 virallisella havaintopaikalla Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla. Sinilevähavainnoista voi ilmoittaa leväseurantapuhelimen numeroon 0295 027 990. Havaintoja voi myös tallentaa itse Järvi-Meriwikiin www.jarviwiki.fi.

 9. ”Sitä tulee, mitä tarvitaan”

  –Takana on aika vauhdikas viikko, Toivo Rajala huokaa hymyillen. Hänelle on myönnetty Kaustisen Kansanmusiikkijuhlilla Mestaripelimannin arvo.

 10. 20-vuotisjuhlavuotenaan Aisaparin erityispainopisteenä ovat nuoret. Aisaparin toimialueella nuorisojaosto aloitti toimintansa kesäkuussa. Kauhavalla järjestäytymiskokouksessa jaosto valitsi keskuudestaan puheenjohtajaksi vimpeliläisen Katariina Arpalan. Somevastaavaksi valittiin lapualainen…