Lappajärvi

 1. Värjäämöllä vuoden yrittäjät

  Lappajärven Värjäämön vuosi on ollut vähintäänkin tapahtumarikas. Vuonna 1979 perustettu yritys täytti tänä vuonna 40, värjäyspalvelut saivat Avainlipun sekä hankki omistukseensa kuitupyyhkeitä valmistavan NM-Wipesin liiketoiminnan. Marraskuun 9. päivä toi vielä Vuoden yrittäjä -tunnustuksen Lappajärven yrittäjiltä.

 2. Aluetaidemuseosta vastuumuseoksi

  UUDISTETTU museolaki tulee voimaan vuoden vaihteessa, jolloin alueellinen vastuumuseojärjestelmä korvaa nykyisen maakuntamuseo- ja aluetaidemuseojärjestelmän. Nelimarkka-museolle on myönnetty Etelä-Pohjamaan alueellinen taidemuseotehtävä. Alueellisia vastuumuseoita on Suomessa 31.

 3. Kauhavan Lentohotellilla järjestetään tiistaina 12. marraskuuta vesiensuojeluaiheinen iltapäiväseminaari.

 4. Lappajärven kirjastossa voi marraskuun ajan tutustua Regina Ketomäen kokoamaan taidenäyttelyyn, joka esittelee koulussa järjestetyssä kuvataideterapiassa syntyneitä töitä.

 5. JÄRVI-POHJANMAAN perusturvassa kausi-influenssarokotukset käynnistettiin maanantaina, aivan etujoukoissa.

 6. Rokotebussi palasi liikenteeseen

  ROKOTE-tunnuksin varustettu Alajärven kaupungin tila-auto kiertää kyliä tällä ja ensi viikolla. Tänään se vieraili jo Lehtimäen taajamassa.

 7. Special Lucia -ehdokkaiden hemmottelupäivä

  Viime lauantaina yhteistyössä Hotelli Kivitipun kanssa järjestettiin Järvi-Pohjanmaan alueen kehitysvammaisille Special Lucia -ehdokkaille hemmottelu- ja valokuvauspäivä.

 8. Postilakko on päättynyt

  Lakko päättyi keskiviikkona aamupäivällä. Järviseudun Sanomien jakelu palaa normaaliksi ensi viikosta alkaen.

 9. UNELMOIKAA ja toteuttakaa haaveet. Olkaa itsekkäitä ja tehkää hyviä valintoja, kannusti jääkiekkoilijana tunnetuksi tullut Marko Jantunen koululaisia ja opiskelijoita päihdeluentonsa lopuksi Alajärvellä. Hän kiertää lapsuudenystävänsä Pasi Tuomailan kanssa kouluja kertomassa päihdetarinaansa valistuksen hengessä. –Meillä oli onnea, että selvisimme siitä kaikesta hengissä.

 10. Mainos

  Perjantaina Kivitipussa tanssitaan Ässien tahdissa ja lauantaina vuorossa onkin rokkia tuvan täydeltä, kun Uniklubi nousee Kivitipun lauteille.