Kauhava + Kortesjärvi

 1. 10-vuotias Kauhava juhli näyttävästi lauantaina.

 2. Kortesjärven kirjastossa on tammikuun ajan näytillä valokuvaaja Annica Hölsömäen mustavalkoisia luonto- ja ulkokuvia.

 3. Varsinainen pohjalaiselokuvan merkkitapaus, alajärveläislähtöisen Eerik Kantokosken ohjaama ja tähdittämä kung fu -mittelö Loukasmäen taistelu saa ensi-iltansa 25. tammikuuta.

 4. Kortesjärven kappeliseurakunta etsii vaihtoehtoisia tiloja, sillä se joutuu sisäilmaongelmien vuoksi hankkiutumaan eroon Kortesjärven seurakuntatalosta ja Pysäkistä.

 5. Liukuesteet kauhavalaisille

  KAUPUNKI lahjoittaa kenkiin laitettavat liukuesteet kaikille 70 vuotta täyttäneille kauhavalaisille. Vanhusneuvosto jakaa liukuesteitä jokaisessa kaupunginosan palvelutoimistoissa, eli entisissä kunnanvirastoissa, maanantaina 21. tammikuuta kello 9–15. Liukuesteet voi noutaa myös vanhuksen…

 6. Kymmenen järviseutulaista matkailuyritystä aloitti maanantaina tuotteistamaan omia palveluitaan. Kevään aikana järjestetään kuusi työpajaa, joiden aikana yrityksille karttuu tuotteistamisosaamista.

 7. SUOMEN kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan apurahojen seuraava hakuaika on 10.1.‒8.2.2019 kello 16 asti. Apurahaa haetaan hakuohjeen mukaisesti apurahanhakijan verkkopalvelussa. Sähköpostilla lähetettyjä ja myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Apurahat jaetaan Etelä-Pohjanmaan…

 8. Nykyinen Kauhavan kaupunki perustettiin kuntaliitoksella 1.1.2009, eli tänä vuonna vietetään sen 10-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään lauantaina Kauhava 10 -juhlavastaanotto PowerParkin RoadHousessa. Vastaanotolle on kutsuttu kuntien, elinkeinoelämän ja järjestöjen…

 9. Kortesjärven yhtenäiskoulun jatkuvat sisäilmaongelmat selvitetään asiantuntijayrityksen avulla. Kaupunki ei voi tehdä mitään ennen kuin selviää, mikä kaikki niitä aiheuttaa.

 10. Järviseudun Sanomat etsii kesätoimittajaa

  Kiinnostaako mielenkiintoinen tehtävä Järviseudun alueen suurimmassa paikallismediassa?