Kauhava + Kortesjärvi

 1. UUDEN opetussuunnitelman mukaan Härmänmaan musiikkiopistossa toteutetaan kaksi kertaa lukuvuoden aikana projektiviikot. Kauhava-viikolla eli 28. lokakuuta–1. marraskuuta toteuttava ensimmäinen projektiviikko sai nimekseen Musafestarit. Tuona aikana musiikkiopistossa ei ole normaalin…

 2. Kortesjärven Lostenin maastossa suunnistettiin sunnuntaina AM-erikoispitkän merkeissä. Keskiviikkona suunnistetaan myös kauden viimeiset iltarastit. Jaakko Niemistö totesi, että joka kesä iltarasteilla näkyy uusiakin kasvoja.

 3. Mainos

  Lokakuun loiskeet 30-vuotisjuhlatapahtuma järjestetään Kivitipussa, Lappajärvellä 4.-6.10.2019

 4. Sivuluisurock saa jatkoa ensi vuonna

  Kortesjärvellä markkinalauantaina järjestetty kaikkien aikojen ensimmäinen Sivuluisurock saa ensi vuonna jatkoa.

 5. Pysäkkiä huutokaupataan

  Pysäkki eli Kortesjärven diakonia-, päiväkerho- ja nuorisotilat, tuli perjantaina myyntiin huutokaupat.comiin. Kirkkoneuvosto on päättänyt myydä Pysäkin, koska sitä ei kannattanut kosteusvaurion jäljiltä itse korjata.

 6. Lähde syyslomalla kulttuuririentoihin

  Kauhavan kulttuuripalvelut yhteistyökumppaneineen järjestää koululaisten syyslomalla eli viikolla 42 kulttuuritoimintaa kaikissa kaupunginosissa.

 7. Ylikylässä asuva 14-vuotias Atte Kari voitti viime lauantaina Nokialla FinRX-crosskartin "EXTREM Junior" -luokan viidennen osakilpailun ja samalla koko kilpasarjan mestaruuden. Kari edustaa Kauhavan urheiluautoilijoita. XTREM Junior -luokassa autot on varustettu 600-kuutioisella moottorilla ja…

 8. Mainos

  Lainahakemuksen tekeminen siten, että se hyväksytään ja saat lainatarjouksen, saattaa joskus tuntua hieman hankalalta, etenkin jos asiasta ei ole paljoa kokemusta. Tässä muutamia vinkkejä joiden avulla teet onnistuneen lainahakemuksen LoanScouter lainavertailulla.

 9. Pulahtaisitko hyiseen veteen?

  Veden lämpötila oli pudonnut alle kymmeneen asteeseen sunnuntaina, kun Ylikylässä käynnistyi talviuintikausi. Vuosia kylän avantouintiporukassa mukana ollut Pentti Autio kertoo, että mitä kovempi pakkanen, sen mukavammalta hyiseen veteen pulahtaminen tuntuu.

 10. Ensi-ilta lähestyy Ylikylässä

  Syksyn aikana ohjaaja Eija-Irmeli Lahti on pitänyt harjoituksia kolmesta viiteen kertaan viikossa. Kun Järviseudun Sanomat kävi seuraamassa niitä viime torstaina, ne kestivät yli kolme tuntia.