Kauhava + Kortesjärvi

 1. TÄSTÄ maapallosta ei paljon lapsille jää, jos tämä kulutushysteria jatkuu, toteaa Romukioskin toimitusjohtaja Satu Hallinen. Suomalaisissa pihoissa ja autotalleissa lojuu käyttämättömänä valtava määrä erilaisia metalleja, akkuja ja muita hyödynnettäviä materiaaleja. –Nurkkien siivouksesta hyötyisi moni: vaimo on tyytyväinen siivouksesta, siivoaja saa liikuntaa ja rahaa tehden samalla ympäristöteon.

 2. Neljännet Ready 4 Life - messut järjestetään Alajärven monitoimihallilla 30. tammikuuta. Esillä ovat vanhaan tapaan alueen opiskeluvaihtoehdot, mutta nyt rinnalle on nostettu myös työpaikkojen ja yritysten tulevaisuuden työvoimatarpeiden esittelyt.

 3. Tasavallan presidentti myönsi perinteiseen tapaan arvonimiä.

 4. KESÄLLÄ toisen kerran järjestettävän Sivuluisurockin esiintyjiä on julkistettu. Tunnetuin esiintyjistä lienee lappajärveläislähtöisen Timo Kotipellon kipparoima, maailmanlaajuisesti tunnettu power metal -yhtye Stratovarius. Sen lisäksi kortesjärveläislavalle nousevat Muska,…

 5. STEA julkaisi avustusehdotuksensa 5. joulukuuta. Sosiaali- ja terveysministeriö hyväksyy veikkausvaroista jaettavat summat myöhemmin.

 6. Mainos

  Muista hyödyntää Järviseudun Sanomien KESTOTILAAJAN edut. Tarjoamme kestotilaajille joka kuukausi 1-3 etua. Nyt, jos koskaan, kannattaa olla Järviseudun Sanomien KESTOTILAAJA!

 7. KORTESJÄRVEN koulukeskuksen hankesuunnittelu on jo varsin pitkällä. Suunnitelmat valmistuvat viimeistään tammikuun aikana. Kaupunginhallitus käsitteli aikatauluja maanantaina. Rakennuttamistoimikunnan näkemyksen mukaan koulu toteutetaan osittain kivijalkarakennuksena ja osittain…

 8. Tällä hetkellä on jo sovittuina muutamia koulutuksia ja tapahtumia Härmänmaan paikallistoimikunnan alueelle. Lappajärvellä pidetään 22. tammikuuta infotilaisuus, ja myöhemmin, 25. huhtikuuta, järjestetään etsinnän peruskurssi. Lapualla taas on ensi syksynä 72h-kouluttajakurssi ja etsinnän peruskurssi.

 9. Kortesjärvellä juhlittiin maanantaina urheilukauden loppua palkitsemalla KJV:n urheilijoita. Samalla kiitettiin niitä lukuisia vapaaehtoisia vanhempia ja muita ihmisiä, jotka tekivät tälläkin kaudella seuran eteen paljon töitä omasta vapaa-ajastaan tinkien.

 10. Noin puoli tuntia kestävän esityksen teemana on joulumielen etsiminen: onko se jotain syötävää? Voiko sitä metsästää? Onko se tavaraa? Tätä pohditaan leikkien, laulaen ja yleisöä osallistaen.