Kauhava + Kortesjärvi

  1. Sinileväseuranta alkoi Etelä-Pohjanmaan ely-keskuksen alueella tällä viikolla. Valtakunnalliseen leväseurantaan kuuluu noin 300 pysyvää havaintopaikkaa eri puolilla maata sisävesillä ja Suomen rannikkoalueilla. Etelä-Pohjanmaan ely-keskuksen alueella pysyviä havaintopaikkoja on tänä…

  2. Kauhavan maatalouden yhteistoimintaryhmä otti varhaisen välittämisen toimintamallin käyttöön syksyllä 2017 auttamaan maatalousyrittäjien jaksamista.

  3. Tyhjillään ollut vanha omakotitalo tuhoutui Kauhavan Kankaantiellä keskiviikkoaamuna. Myös tontilla ollutta lisärakennusta sammutettiin.

  4. Kuntayhtymä Kaksineuvoisen sairaala- eli vuodeosasto aloitti tällä viikolla remontoidussa hoitokoti Iltakellon yläkerrassa, Kauhavan keskustan terveysaseman naapurissa. Samalla Lappajärven ja Ylihärmän sairaalaosastot lakkautettiin.

  5. Toivon sävel on hengellisen musiikin yhtye, jossa Heikki Pirttinen soittaa kitaraa, Mertsi Loimulinna on kosketinsoittimissa, Risto ja Reino Lilja laulavat, mutta myös muut laulavat. –Toivon sävel esiintyy helluntaiseurakuntien ja vapaakirkkojen tilaisuuksissa sekä tupakokouksissa.…

  6. Avoimet kylät -päivänä yli 500 kylää ympäri Suomen kutsuu kylään.

  7. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin suunnistuskilpailu Kauhajoella 30.5., tuloksia

  8. Kortesjärven yhtenäiskoulun maastojuoksut 31.5., tuloksia

  9. Kortesjärven iltarastit Hietalanmäellä 30.5.2018, tulokset

  10. Kortesjärven yhtenäiskoulun kevään stipendit.