Kauhava + Kortesjärvi

 1. Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

 2. Ohjelmistossa on Paasilinnan Ulvova mylläri ja Heikki Luoman Sinä, Gabriella.

 3. Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa

  Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa Kortesjärveläinen Sirpa Kiviaho on ostanut paikkakunnalla toimineen Pyyhekauppa ja karteekin yritystoiminnan Sinikka Syrjälältä. Sirpa Kiviaho on toiminut hieronta-alan yrittäjänä jo kymmenen vuotta. Kymmenisen vuotta myös Sinikka Syrjälä on…

 4. Haukia Purmojärvestä

  Laine Hautala ja Lasse Fräntilä saivat melkoisen kalasaaliin 29. huhtikuuta Purmojärvestä. Kaksi suurinta haukea painoivat 13kg 550g ja 13kg 450g, seuraavaksi suurin 4kg 350g. Muut olivat vähän pienempiä.

 5. Foto-Neiti, Annica Hölsömäki on kerännyt muotokuvat näyttelyksi.

 6. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 7. Kuivia risuja poltetaan biohiileksi, näytöksiä aiheesta tulossa alueellamme.

 8. Boccian EL-Järvialueen mestaruuskisat pidettiin viime lauantaina 28.huhtikuuta 2018.

 9. Ajankohtaista kasvintuotannosta

  Vuosi 2017 oli yksi haastavimmista kasvukausista pitkään aikaan.

 10. Uudet kunnanvaltuustot aloittivat viime kesäkuussa. Lappajärveläiset valtuutetut ovat tehneet isoja päätöksiä ensimmäisen vuoden aikana. Lappajärvi vaihtoi yhteistyösuunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisessä Kauhavalta Alajärvelle. Lue lisää Järviseudun Sanomista…