Kauhava + Kortesjärvi

 1. Muutama viikko muuttoon

  Kortesjärven S-market avaa entisissä Suomelan kaupan tiloissa 14. marraskuuta.

 2. Monenlaisia metsäkäsityksiä

  Valokuvaaja ja kuvataiteilija Antti Hintsan tavoitteena on löytää ihmisiä, joilla on jollakin tapaa erityinen suhde metsään. Heistä noin viidenkymmenen tarinat päätyvät Kotini on metsä -nimiseen kirjaan.

 3. Järviseudun Sanomat valittiin viiden parhaan paikallislehden joukkoon, voittaja julkistetaan marraskuun 7. päivä.

 4. Kylämatkailu tarjoaa monia mahdollisuuksia

  MAHDOLLISUUKSIEN maaseutu -hanke järjestää Sääksjärven nuorisoseurantalolla 5. marraskuuta avoimen tilaisuuden kylämatkailusta ja majoituspalveluista. Asiantuntijana toimii maaseutumatkailua eri puolella maata kehittänyt, Visit Finland -akatemian partnerivalmentajana toimiva Arja Kortesluoma

 5. KOKOOMUKSEN kortesjärveläinen kansanedustaja Janne Sankelo on tehnyt seitsemän talousarvioaloitetta valtion vuoden 2020 talousarvioon. Hän esittää määrärahan lisäämistä pääradan yleissuunnitteluun Tampereen ja Seinäjoen välille sekä alemman tieverkon parantamiseen Pohjanmaan…

 6. ALAJÄRVEN ja Vimpelin lukiot sekä Jami perustavat Järviseudulle Suomen suurimman esport-koulutuskeskittymän, jota brändätään nimellä esportkoulu.fi. Lukiot alkavat tarjota kilpapeliopintoja ensi syksystä lähtien.

 7. Mainos

  Monelle pienelle toimijalle vaatimus paperittomuudesta ja sähköisyydestä tuo haasteita. Helenan Tilipalvelu haluaa uida vastavirtaan ja olla myös heidän kumppaninsa.

 8. Valoviikko näkyy myös Kortesjärvellä

  Valotaidetta nähdään viikon aikana myös Kortesjärvellä, kun palvelutoimiston ympäristössä sytytetään valot yllätyskohteeseen.

 9. VALTIONEUVOSTON raha-asiainvaliokunta käsitteli viime viikolla Kauhavan kaupungin investointilupa-hakemuksen uuden hyvinvointikeskuksen rakentamiseksi. Se puoltaa luvan myöntämistä. Päätöksen allekirjoittaa peruspalveluministeri Krista Kiuru. Lupa tarvitaan, koska hankkeen kustannusarvio on…

 10. VAIKKA sellaista ei haluaisi kokea, tai edes osaisi kuvitella omalle kohdalle, se voi sattua silti: onnettomuus tai kriisitilanne. Osaatko antaa ensiapua, jos kaverille sattuu jotain, tai toimia erilaisissa onnettomuus- tai vaaratilanteessa?