Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kortesjärven koulukeskuksen tiloissa on tehty rakennusteknisiä tutkimuksia. Kosteus- ja sisäilmateknisen kuntotutkimuksen tarkoituksena oli selvittää rakennuksen eri rakenteet sekä niiden kosteustekninen ja mikrobiologinen kunto. Tutkimusalueena oli koko rakennus. Tutkimus toteutettiin…

 2. Soini kuntamarkkinoinnin SM-finaaliin

  Soinin kunta on 12 kuntasektorin parhaan markkinointiteon joukossa Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa. MuoviSampo – Luonnostaan huipulla -teemalla osallistunut Soini valikoitui mukaan 47 osallistujan joukosta.

 3. Vesiensuojelun tehostamisohjelma tuo merkittäviä mahdollisuuksia vesiensuojeluun tulevina vuosina. Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myöntää avustusta vesien tilaa parantaville kunnostushankkeille sekä niitä tukeville alueellisten ja paikallisten toimijoiden verkostoille.

 4. Valehtelun SM-kisojen voittaja vuosimallia 2019 on Veikko Syväluoma Nivalasta.

 5. Kortesjärvellä puhuttiin palturia

  Kuvia valehtelun sm-kisoista.

 6. Ratsaa kesärenkaasi

  Sää muuttuu tasaisen varmasti keväisemmäksi, mutta kesärenkaiden vaihdon ajankohta kannattaa harkita tarkkaan ajokelin ja oman ajoympäristön mukaan. Liikenneturva muistuttaa, että renkaiden kunto on syytä tarkistaa vaihto-operaation yhteydessä. Tuoreen kyselyn mukaan 58 prosenttia suomalaisista seuraa renkaidensa kuntoa sekä niiden vaihtamisen yhteydessä että muutenkin.

 7. Moottorikelkkakisa ei vesittynyt

  JÄRJESTYKSESSÄÄN toiset Markin kunkku -moottorikelkkasprintit kisailtiin lauantaina. Suurimman osan kilpailupäivästä tuuli ja satoi, pahimmillaan kaatamalla. Osallistujia oli noin 30. –Heihin sää ei ollut vaikuttanut. Kilpailijathan tulevat, vaikka sataa äkeitä. Yleisölle tietysti on…

 8. Nuorten oppimisvaikeudet ja koulukiusaaminen huolettavat Etelä-Pohjanmaan etsiviä nuorisotyöntekijöitä.

 9. Miljoona hyvää syytä elää

  Sisältövaroitus: itsetuhoisuus

 10. Kauhavan kirjastoissa on kevään aikana käynnissä 300 minuutin lukuhaaste.