Kauhava + Kortesjärvi

 1. Taimikonhoito kannattaa

  Oikeaan aikaan tehty taimikonhoito on kustannustehokasta ja se turvaa puuston kehittymisen elinvoimaisena ja terveenä. Maanmuokkausmenetelmät ja metsänviljelyyn käytettävien taimien laatu ovat parantuneet ja metsien kasvu on nopeutunut.

 2. Keskustan kansanedustajat sekä eduskunnan hallintovaliokunnan jäsenet, kansanedustajat Antti Kurvinen ja Mikko Kärnä vaativat oikeusministeriötä arvioimaan, voidaanko erittäin vaarallisiksi luokiteltujen vankien ns. ”pyttyrangaistus” palauttaa lainsäädäntöön.

 3. Judoliiton 60-vuotista taivalta juhlistaneet SM-kilpailut järjestettiin viikonloppuna Kisahallissa Helsingissä.

 4. Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

 5. Ohjelmistossa on Paasilinnan Ulvova mylläri ja Heikki Luoman Sinä, Gabriella.

 6. Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa

  Sirpa Kiviaho jatkaa Pyyhekaupan toimintaa Kortesjärveläinen Sirpa Kiviaho on ostanut paikkakunnalla toimineen Pyyhekauppa ja karteekin yritystoiminnan Sinikka Syrjälältä. Sirpa Kiviaho on toiminut hieronta-alan yrittäjänä jo kymmenen vuotta. Kymmenisen vuotta myös Sinikka Syrjälä on…

 7. Haukia Purmojärvestä

  Laine Hautala ja Lasse Fräntilä saivat melkoisen kalasaaliin 29. huhtikuuta Purmojärvestä. Kaksi suurinta haukea painoivat 13kg 550g ja 13kg 450g, seuraavaksi suurin 4kg 350g. Muut olivat vähän pienempiä.

 8. Foto-Neiti, Annica Hölsömäki on kerännyt muotokuvat näyttelyksi.

 9. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 10. Kuivia risuja poltetaan biohiileksi, näytöksiä aiheesta tulossa alueellamme.