Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kauhavan Lentohotellilla järjestetään tiistaina 12. marraskuuta vesiensuojeluaiheinen iltapäiväseminaari.

 2. Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Annica Hölsömäki perustelee valintaa sillä, että yritys on toiminut Kortesjärvellä pitkään. Sen perusti nykyisten omistajien isä, ja se on kasvanut huomattavasti perustamisvaiheisiin nähden.

 3. Lappajärven kirjastossa voi marraskuun ajan tutustua Regina Ketomäen kokoamaan taidenäyttelyyn, joka esittelee koulussa järjestetyssä kuvataideterapiassa syntyneitä töitä.

 4. Aki Paavolan viimeinen työpäivä Evijärvellä on 22. marraskuuta. Sen jälkeen hän viettää loppukuun lomaa ennen kuin aloittaa joulukuussa uudessa työssään Alahärmän kappalaisena.

 5. Postilakko on päättynyt

  Lakko päättyi keskiviikkona aamupäivällä. Järviseudun Sanomien jakelu palaa normaaliksi ensi viikosta alkaen.

 6. Iloinen päivä Purmojärvellä

  PURMOJÄRVEN koululla järjestetään ensi viikon lauantaina 9. marraskuuta Iloinen päivä -perhetapahtuma. Sen toteuttavat MLL Kortesjärvi, 4H, Pop-pankki ja Joheco oy. Kello 10.30 alkavan ja yhteen jatkuvan tapahtuman ohjelmassa on pomppulinna, hius- ja kasvomaalausta ja 4H:n piste.…

 7. Kauhavan seurakunnan sisällä on keskusteltu kanttorien jaksamisesta jo vuodesta 2013, kun neljästä kanttorista leivottiin kolme.

 8. Kauhavan kaupunki aloittaa yt-neuvottelut

  KAUHAVAN kaupunki on aloittaa kuun lopussa yhteistoimintaneuvottelut. Yt-neuvottelut koskevat kaupungin koko henkilöstöä, mutta niiden ei kuitenkaan odoteta johtavan lomautuksiin. Kaupungin kuluvan vuoden tulos näyttäisi viime viikolla käsitellyn, alustavan tuloslaskelman mukaan olevan jopa…

 9. UNELMOIKAA ja toteuttakaa haaveet. Olkaa itsekkäitä ja tehkää hyviä valintoja, kannusti jääkiekkoilijana tunnetuksi tullut Marko Jantunen koululaisia ja opiskelijoita päihdeluentonsa lopuksi Alajärvellä. Hän kiertää lapsuudenystävänsä Pasi Tuomailan kanssa kouluja kertomassa päihdetarinaansa valistuksen hengessä. –Meillä oli onnea, että selvisimme siitä kaikesta hengissä.

 10. Mainos

  Perjantaina Kivitipussa tanssitaan Ässien tahdissa ja lauantaina vuorossa onkin rokkia tuvan täydeltä, kun Uniklubi nousee Kivitipun lauteille.