Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kotitalouksien jäteastioihin saa laittaa ainoastaan jätepusseja, jotka ovat tilavuudeltaan enintään 30 litraa. Väärinlajittelu johtaa käytännön ongelmiin biojätteen käsittelyssä.

 2. Kortesjärvellä järjestetään lauantaina 23. maaliskuuta moottorikelkkojen sprint-kilpailut.

 3. Nuorta voimaa Kraatterihiihdossa

  LAUANTAINA järjestettiin Lappajärvellä perinteinen Kraatterihiihto eli entinen Tulivuorihiihto. Reitti ei tänä vuonna kulkenut keskuskohouman Kärnänsaaren ympäri, vaan kraatterin pohjoisreunalla. Kun Hernesniemen kuntorata kierrettiin kolmesti, matkaa kertyi noin 14 kilometriä. Nopeimmin…

 4. Ylikylän nuorisoseuralla oli viime viikolla Sisko Istanmäen palkitun Liian paksu perhoseksi -näytelmän ensimmäinen tapaaminen. Syksyn näytelmän ensi-ilta on 12. lokakuuta.

 5. JPK aloittaa puolivälierät tänään

  JÄÄKIEKON III divisioonan puolivälierät käynnistyvät tänään. JPK aloittaa urakkansa MUIK Hockey II:a vastaan kello 19 Uusikaarlepyyn jäähallissa.

 6. Aina lapsena kuvittelin, että sunnuntai-iltapäivisin ilmatila on täynnä esi-isien henkiä. Meille oli aina kerrottu, kuka oli mennyt Amerikkaan, kuka tuomittu Siperiaan miehen taposta, kuka hirttänyt itsensä… Kaikki asiat tiedettiin monen sukupolven taakse, ja vieläkin, kun menen Alahärmään, tiedän, että on helppo olla, kun kaikki asiat tiedetään, kertoo Heleena Lönnroth Genius Loci – Paikan henki -näyttelynsä taustoista.

 7. Ympäristömittauksiin liittyvä teknologia on kehittynyt viime aikoina merkittävästi, mutta eri menetelmillä tuotettu data ei kuitenkaan aina ole yhteismitallista vaan vaatii kehittynyttä datan- ja laadunhallintaa.

 8. Hyvinvointikeskus valmiiksi vuonna 2022

  Etelä-Pohjanmaan Pohjoisen hyvinvointikeskuksen suunnittelua ohjaava toimikunta kokoontui 27. helmikuuta. Keskuksen rakennuttamista varten perustetaan Kauhavan kaupungin omistama yhtiö.

 9. Kaupunki haluaa muistaa tänä vuonna syntyneitä vauvoja 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vauvabodylla. Kuntayhtymä Kaksineuvoinen lupautui yhteistyöhön ja bodyt tullaan jakamaan jokaisen kaupunginosan lastenneuvolan kautta joko ensimmäisellä kotikäynnillä tai ensimmäisen neuvolavierailun…

 10. Järviseudun kalatalousalue käynnistettiin

  JÄRVISEUDUN kalatalousalueen ensimmäinen yleiskokous pidettiin Hotelli Kivitipussa Lappajärvellä. Uusi kalastuslaki tuli voimaan kolme vuotta sitten. Nyt siirtymäajan jälkeen lakkautetaan runsaat kaksisataa kalastusaluetta. Ne korvataan 118 kalatalousalueella. Järviseudun kalatalousalueen…