Kauhava + Kortesjärvi

 1. Mainos

  Muista hyödyntää Järviseudun Sanomien KESTOTILAAJAN edut. Tarjoamme kestotilaajille joka kuukausi 1-3 etua. Nyt, jos koskaan, kannattaa olla Järviseudun Sanomien KESTOTILAAJA!

 2. KORTESJÄRVEN koulukeskuksen hankesuunnittelu on jo varsin pitkällä. Suunnitelmat valmistuvat viimeistään tammikuun aikana. Kaupunginhallitus käsitteli aikatauluja maanantaina. Rakennuttamistoimikunnan näkemyksen mukaan koulu toteutetaan osittain kivijalkarakennuksena ja osittain…

 3. Tällä hetkellä on jo sovittuina muutamia koulutuksia ja tapahtumia Härmänmaan paikallistoimikunnan alueelle. Lappajärvellä pidetään 22. tammikuuta infotilaisuus, ja myöhemmin, 25. huhtikuuta, järjestetään etsinnän peruskurssi. Lapualla taas on ensi syksynä 72h-kouluttajakurssi ja etsinnän peruskurssi.

 4. Kortesjärvellä juhlittiin maanantaina urheilukauden loppua palkitsemalla KJV:n urheilijoita. Samalla kiitettiin niitä lukuisia vapaaehtoisia vanhempia ja muita ihmisiä, jotka tekivät tälläkin kaudella seuran eteen paljon töitä omasta vapaa-ajastaan tinkien.

 5. Noin puoli tuntia kestävän esityksen teemana on joulumielen etsiminen: onko se jotain syötävää? Voiko sitä metsästää? Onko se tavaraa? Tätä pohditaan leikkien, laulaen ja yleisöä osallistaen.

 6. Muistoseurat-elokuvasarja on ehtinyt jo kolmanteen osaansa. Uusin, Haaveita ja harha-askelia -niminen elokuva saa ensi-iltansa Kauhavan Y-Kinossa perjantaina 27. joulukuuta. Elokuvasta on joulukuun aikana alkanut tihkua tietoa sosiaaliseen mediaan joulukalenterin omaisesti. Myös traileri julkaistiin kuun alussa.

 7. Kraatterijärven toimijat ry palkitsi ensimmäisen kerran vuoden yrityksen. Tunnustuksen sai Punaisen Tuvan Viinitila Alajärveltä.

 8. Kauhavan kaupunginjohtaja Markku Lumio on ehdolla Rauman kaupunginjohtajaksi. Rauman kaupunginjohtajan virkaa hakee kymmenen henkilöä. Heidän joukostaan valitaan haastatteluun pääsevät tämän viikon torstaina.

 9. 9. JOULUKUUTA alkaen Etelä-Pohjanmaalla palvelee Päivystysapu 116 117 -puhelinpalvelunumero. Maksuttomaan numeroon voi soittaa ympäri vuorokauden, jos on kysyttävää sosiaali- ja terveyspalveluita koskevista asioista.

 10. Kortesjärven joulunavaus järjestettiin tänä vuonna Seolla.