Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kansallispuvun virallistaminen helpottaisi pukujen valmistamista.

 2. Paikallislehtisovellus Raitti julkaistiin

  Järviseudun Sanomien ja kuuden muun paikallislehden Raitti-kännykkäsovellus on julkaistu. Sen voi ladata Android-älypuhelimille ja Applen kännyköille laitteiden sovelluskaupoista. Raitti on tilaajille tarkoitettu lisäpalvelu

 3. Navetasta karaokebaariksi

  Tapanin karaokebaari Kortesjärven Mannisessa on valmis. Kaveribileet on pidetty ja kyläläiset kutusuttu vieraisille. Lehmät Tarja ja Tapani Roosin tilalta lähtivät vappuna 2013. Tapani Roos kertoo haaveilleensa tällaisen paikan tekemisestä. Ensin piti kuitenkin vähän tuumata. Sitten hän…

 4. Ikäihmiselle neuvot asuntoremonttiin

  Vanhustyön keskusliiton korjausneuvojat auttavat 65 vuotta täyttäneitä ikäihmisiä remonttitarpeiden kartoittamisessa ja muutostöiden suunnittelussa sekä korjausavustusten hakemisessa. Ikäihminen voi saada asunnon remonttiin korjausavustusta Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskukselta eli…

 5. Kuulumisia voi vaihtaa vaikka kävellessä

  Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella alkoi tällä viikolla Vie vanhus ulos -tempaus. Kotihoidon työntekijät haastavat omaiset mukaan kampanjaan, jonka tavoitteena on, että ikäihmiset pääsisivät ulkoilemaan muidenkin kuin hoitajien kanssa.

 6. Antti Tuurin Ikitie-romaanista tehtyä elokuvasovitusta markkinoidaan Stalinin vainojen unohdettujen uhrien vaiettuna kertomuksena.

 7. Ystävätoiminnalla iloa elämään

  Järviseudun kunnissa on järjestetty SPR:n ystävätoimintaa jo useiden kymmenien vuosien ajan. Toimintaa toteutetaan kunnissa resurssien mukaan henkilökohtaisena ystäväpalveluna, laitosvierailuina, kerhoina ja erilaisten tapahtumien järjestämisessä. Ystävätoiminnalla on iso merkitys niin sen parissa oleville asiakkaille kuin siihen aikaansa antaville vapaaehtoisille; myös yhteiskunta hyötyy toiminnasta.

 8. Kortesjärveläislähtöinen rockyhtye Kimi Danger esiintyy huomenna Purmojärven Rantahallilla uudessa Kauhavalta kajahtaa! -bänditapahtumassa.

 9. Kortesjärveläisbändi Malamujér esiintyy huomenna Purmojärven Rantahallilla uudessa Kauhavalta kajahtaa! -bänditapahtumassa.

 10. Kortesjärveläinen taksi- ja linja-autoliikenneyhtiö Veljekset Lahti Ky viettää tänä vuonna 70-vuotisjuhliaan.