Evijärvi

 1. Evijärveläisnuorten ohjelmassa oli samana päivänä ainakin neljät tanssit: ensimmäiset koulun liikuntasalissa päivällä, sen jälkeen kahdet Kortesjärven ja Evijärven vanhainkodeissa, ja lopuksi vielä uudelleen koululla. Kuvat ovat päivän ensimmäisistä tansseista.

 2. Keski-Pohjanmaan osuuspankin toimitusjohtaja Jyrki Rantala kertoi Tuuhetin aamukahvittelijoille, mitä ketjun Evijärven-konttorille kuuluu.

 3. Kunnan nettisivuille kootaan mahdollisimman selkeään muotoon erilaisia yrittäjän työtä helpottavia palveluita. Sellaisia ovat esimerkiksi erilaiset yrityksen perustamisessa, henkilöstön palkkauksessa, kansainvälistymisessä tai omistajan- ja sukupolvenvaihdostilanteessa auttavat palvelut.

 4. Kuvia Evijärven lukion penkkareista torstailta.

 5. Evijärven kunnanhallitus keskusteli muun muassa päiväkodista, liikuntasalin laajennuksesta, järven säännöstelystä ja vesijohdosta.

 6. Lakeusmessut lähestyvät

  "Asfalttipinta-alaa on neljä ja puoli hehtaaria, hallitilaa 6 000 neliötä ja vielä noin kymmenen hehtaaria työnäytösalueita", Lakeusmessut oy:n toimitusjohtaja Seppo Riihimäki luettelee tyytyväisenä. "Kuutisenkymmentä prosenttia kaikista osastoista on jo varattu. Näytteilleasettajat ovat lähteneet mukaan tosi hyvin."

 7. Yllättävän suuri joukko ihmisiä oli kokoontunut maanantai-iltana Evijärven kirjastoon kuuntelemaan, kun Harri Mölsä tulkitsi Juice Leskisen runoja ja lauluja.

 8. EVIJÄRVEN Kettusaarihiihtoa ei voidakaan pitää lauantaina 22. helmikuuta, kuten tähän asti on suunniteltu. Syynä on lämmin ja märkä sää. Antti Saari kunnan liikuntatoimesta kertoo, että nyt joudutaan miettimään, siirretäänkö kilpailua tuonnemmaksi vai perutaanko se…

 9. KAIKKI Järviseudun soutajat soutivat mitalin sisäsoudun 2000 metrin SM-lähdöissä Helsingissä viikonloppuna.

 10. Evijärven kunnan sijoitukset tuottivat viime vuonna erinomaisesti: yli 930 000 euroa. Se tarkoittaa reilun 16 prosentin tuottoa. Siitä kertyi sijoitustuottoja kunnan talouteen 630 000 euroa.