Evijärvi

 1. Mainos

  Maarit Peltoniemen ura ja nousu parrasvaloihin starttasi Haaveiden laiva -levystä.

 2. Aisapari kysyi syyskuussa alueensa 13–29-vuotiaiden nuorten mielipiteitä maaseudulla asumisesta, harrastus- ja vaikutusmahdollisuuksista sekä siitä, mitä he kotiseudulleen erityisesti kaipaisivat. He saivat myös kertoa tulevaisuudensuunnitelmistaan.

 3. Sen lisäksi, että päivän aikana kerrotaan liiallisen pelaamisen ja somettamisen vaikutuksista, tavoitteena on auttaa vanhempia ymmärtämään, kuinka tärkeitä peli- ja somemaailma ovat nuorille.

 4. Isomäen maamiesseuran kylätalolla kokoontui torstaina ensimmäinen kiertävä kahvila. Kyse oli yhteisestä kahvihetkestä ja muusta ohjelmasta, jonka lomassa järjestäjätahot eli Aijjoos-toiminta, Aisapari, Suomen kylien Koti kylään -hanke ja SPR:n Kohdataan kylillä ja keskuksissa -hanke esittelivät työtään ja muita ajankohtaisia asioita.

 5. Lindberg mukana Maalauksen juhlassa

  Lappajärveläinen kuvataiteilija Ritva Lindberg on mukana Seinäjoella Varikkogalleriassa Taidemaalariliiton 90-vuotisjuhlanäyttelyssä Maalauksen juhlaa. Näyttely avataan perjantaina kello 18.

 6. Mainos

  Lokakuun loiskeet 30-vuotisjuhlatapahtuma järjestetään Kivitipussa, Lappajärvellä 4.-6.10.2019

 7. Evijärven kuntoilukeskus ry:llä on hikiset paikat. Uusi kuntoilukeskus ei toteudukaan, ellei siihen saada nopeasti 50 000 euron lisärahoitusta. Sitä pyydetään nyt paikallisilta yrityksiltä ja erityisesti kuntapäättäjiltä.

 8. Evijärven seurakuntatalon purku alkaa 21. lokakuuta. Purkamiseen on varattu kuusi viikkoa. Tällä hetkellä seurakuntatalon pihassa on iso kontti, johon tyhjennetään loput irtotavarat ennen purkamisen aloittamista.

 9. Kuvia Kerttuanjärven juoksusta

  Henkiin herätetyssä Kerttuanjärven juoksussa oli lauantaina viime vuotta enemmän osallistujia.

 10. JPK:N edustusjoukkueen pelikausi pyörähtää käyntiin lauantaina vierasottelulla Muik Hockeytä vastaan ja sunnuntaina kotiottelussa vastaan asettuu APV II kello 16.30. Joukkuetta luotsaava Juha Huvila odottaa kauden aloitusta innolla. –Elokuun alusta on harjoiteltu kovaa. Pelit näyttävät, missä mennään, ja mitä pitää vielä treenata.