Evijärvi

 1. Evijärvellä on nyt naprapaatti

  Evijärven keskustan uusin yrittäjä, Napra Monican Monica Hanka on paitsi hieroja ja personal trainer, myös toinen maakunnan kahdesta naprapaatista.

 2. Evijärvi-sovellus kokoaa palvelut ja tapahtumat yhteen paikkaan.

 3. VIIME kuussa Opetushallitus myönsi valtionavustuksia pilottihankkeille, joilla pyritään alentamaan toisen asteen koulutuksen kustannuksia opiskelijoille. Yksi hankehaussa hyvin menestyneistä on Alajärven, Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin lukioiden yhteishanke Ovela – Järviseudun…

 4. Järviseudun Sanomat etsii kesätoimittajaa

  Kiinnostaako mielenkiintoinen tehtävä Järviseudun alueen suurimmassa paikallismediassa?

 5. Metsä yhdistää sukupolvet

  METSÄ konkretisoi usein ihmisen juuret tiettyyn maantieteelliseen alueeseen. Metsä näyttää fyysisesti useamman sukupolven työn, ja liittää tekijänsä osaksi pidempää ajallista jatkumoa, tiivistää valokuvaaja Antti Hintsa, jonka Kotini on metsä -näyttely on nyt esillä Soinissa.

 6. Anteron aarteen jäljillä tänään ensi-iltaan.

 7. Rantapeltoja ei olisi ilman kosteikkoa saanut kuiviksi, toteaa niitä itsekin omistava Simo Mäkelä. Kuivatusvara oli hänen mukaansa aivan onneton.

 8. Evijärveläinen soitinten rakentaja Kristian Wetterstrand, 45, kertoo arvostaneensa musiikissa aina omaleimaisia tekijöitä, jotka ovat menneet radikaalisti vastavirtaan.

 9. Antinrinteessä aloittaa helmikuussa pieni joukko saattohoitoystäviä.

 10. Evijärvellä on pitkään ollut aikuisten jalkapallojoukkueen mentävä aukko.