Evijärvi

 1. Yhteinen vesipäivä

  Viime viikolla kuuden lukion opiskelijat viettivät yhteistä Pohjalta pintaan -teemapäivää Hotelli Kivitipussa ja sen edustalla. Reijo Saari ja Milla Sulkakoski esittivät rantavedessä tukkilaisnäytöksen. Vesipäivä huipentui kirkkovenesoudun finaaliin. Lue lisää Järviseudun Sanomista…

 2. Valmistuneita

  Ammattiin valmistuneita

 3. Evijärven kunnalla ideakilpailu

  Miten puistikkoa hyödynnetään? Millaisessa puistossa sinä viihtyisit?

 4. Evijärven Urheilijoiden Kuntalaiset kuntoon -hanke päättyy toukokuun loppuun.

 5. Koetabloid saapui kirjapainosta

  Järviseudun Sanomien formaatti muuttuu syyskuussa.

 6. Etätyölle omia tiloja Evijärvellä

  Evijärven kunnantalolta löytyy nykyään kaksi etätyökäyttöön tarkoitettua toimistoa. Uudistuneessa kirjastossa on lisäksi tutkijankoppi ja kokoustilat.

 7. Evijärveläisen Eero Surma-ahon neljäs omakustanne Sielu ja sydän julkaistaan 24.5. Pietarsaaren Järviseututalolla.

 8. Työministeri Jari Lindström (sin.) vieraili viime viikolla Etelä-Pohjanmaalla poiketen Järviseudulla tiistaina. Kansanedustaja Reijo Hongiston isännöimän päivän ohjelmassa oli muun muassa tutustumiskäynnit TikliAlulla Vimpelissä sekä Nordautomationilla Alajärvellä sekä vierailu TE-toimistossa. Esille tapaamisissa nousi huoli osaavan työvoiman saatavuudesta.

 9. Harjoitukseen osallistuivat Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen lisäksi Pohjanmaan, Etelä- ja Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitokset, Tulvakeskus, alueen kunnat, Pelastusopisto ja Vapaaehtoinen pelastuspalvelu (Vapepa).

 10. Evijärvelle tuli hätäkeskuksesta hälytys 20.5. kello 19:55.