Evijärvi

 1. Vesiensuojelun tehostamisohjelma tuo merkittäviä mahdollisuuksia vesiensuojeluun tulevina vuosina. Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus myöntää avustusta vesien tilaa parantaville kunnostushankkeille sekä niitä tukeville alueellisten ja paikallisten toimijoiden verkostoille.

 2. Evijärven kirkkoneuvosto kokousti torstai-iltana seurakuntatalon kohtalosta. Sitä ei kannata korjata, ja se poistettiin käytöstä. Mahdollisen uuden seurakuntatalon rakentamisesta päätettäneen kesällä.

 3. Ratsaa kesärenkaasi

  Sää muuttuu tasaisen varmasti keväisemmäksi, mutta kesärenkaiden vaihdon ajankohta kannattaa harkita tarkkaan ajokelin ja oman ajoympäristön mukaan. Liikenneturva muistuttaa, että renkaiden kunto on syytä tarkistaa vaihto-operaation yhteydessä. Tuoreen kyselyn mukaan 58 prosenttia suomalaisista seuraa renkaidensa kuntoa sekä niiden vaihtamisen yhteydessä että muutenkin.

 4. Nuorten oppimisvaikeudet ja koulukiusaaminen huolettavat Etelä-Pohjanmaan etsiviä nuorisotyöntekijöitä.

 5. Miljoona hyvää syytä elää

  Sisältövaroitus: itsetuhoisuus

 6. Kauhavan ohjaamo täytti maaliskuussa tasan vuoden.

 7. Erilaisia tapahtumia, tilaisuuksia ja tempauksia on jo yli kolmekymmentä.

 8. Soini mukana Ylen I love muovi -kampanjassa

  Soinin kunta on mukana Ylen valtakunnallisessa I love muovi -kampanjassa, joka auttaa ja rohkaisee ihmisiä sekä yhteisöjä aloittamaan pakkausmuovin lajittelun.

 9. LAKIS-SPORT ry järjesti lauantaina Super-G:n piirimestaruuskisat kotimäessään Lakeaharjulla.

 10. Soinin kunnan taloudellinen tulos oli viime vuonna viidettä ja vuosikate seitsemättä kertaa peräkkäin ylijäämäinen.